Forside

Neste konsert

 • Nyttårskonserten 2018 Lillestrøm Kultursenter 14.1.2018

  Tradisjonen tro avholder Romerike symfoniorkester sin Nyttårskonsert

  Lillestrøm Kultursenter, Teatersalen, Søndag 14. januar 2018 kl 1800.


  Dirigent: Jan Ola Amundsen
  Solister: Eirik Krokfjord (baryton) og Eva Landro (mezzosopran)
  Elever fra Norsk Ballettinstitutt, Lillestrøm

  Årets solister, Eva Landro (mezzosopran) og Eirik Krokfjord (baryton), skal glede oss med arier og duetter av Mozart, Bizet, Puccini og Rossini, samt kjente sanger fra Gershwins udødelige «Porgy and Bess».

  Elever fra Norsk Ballettinstitutt Lillestrøm skal danse til musikk av Tsjajkovskij, og orkestret bidrar blant annet med musikk av Carl Maria von Weber og Anton Dvorak.

  Billetter kr 290,- / honnør/student/medlem kr 240,- / barn under 15 år gratis

  Billettbestilling Lillestrøm Kultursenter (Ebillett) HER


  Om Solistene:

  Eirik P. Krokfjord (baryton)
  er født, oppvokst og bosatt på Lørenskog, og synger med Romerike symfoniorkester for andre gang. Som konsertsolist har han jobbet med Oslo-filharmonien, Kringkastingsorkesteret, Det Norske Solistkor, Oslo symfoniorkester, Oslo Domkor, Ensemble Aksiom, og flere ganger med Barokkanerne, med dirigenter som Herbert Blomstedt, Rolf Gupta, Grete Pedersen og Vivianne Sydnes. Repertoaret strekker seg ellers fra dramatisk opera til renessansemonodi, men også mye nyere musikk - eksempelvis Sir Peter Maxwell Davies’ Eight Songs for a Mad King, Dominick Argentos The Andrée Expedition og hovedrollen som statsminister Christian Michelsen i Kjell Habbestads opera Karlstad 1905. Videre har Eirik opptrådt på scener som Nationaltheatret, Rom for Dans og tidligmusikkfestivalen Semana de Música Antiga i Brasil, mens på Romerike oppførte han konsertforestillingen Stenhammar på Skårer i 2016. Eirik har masterutdannelse fra Norges musikkhøgskole, men er siden 2015 elev av Yngve Søberg.

  Eva B. Landro (mezzosopran)
   er en aktiv konsertsanger som bor på Lørenskog. Hun har medvirket i oppsetninger på Nationaltheatret og Oslo Barokkopera, turnert for turnéorganisasjonen i Hedmark med konsertfortellingen “Helgener, sigarer og lidenskap”, og i hjemkommunen har hun produsert og gjennomført “Stenhammar på Skårer” som forteller om lokalhistorien på Lørenskog. Eva har vært solist med bl.a. Trondheim Barokk, Barokkanerne, KORK, Oslo symfoniorkester, Nidarosdomen domkor, Oslo domkor, Oslo Chorale Selskap og samarbeidet med dirigenter som Terje Kvam, Tore Erik Mohn og Karen Haugom Olsen. I tillegg har hun lang erfaring fra Det Norske Solistkor og RIAS Kammerchor (Berlin), og sangutdannelsen har hun fra Norges Musikkhøgskole i Oslo (utøvende mastergrad) og Hochschule für Musik und Theater i Leipzig.
  Lagt inn 21. nov. 2017, 09:03 av Kristin B Andersson
Viser innlegg 1 - 1 av 1. Vis mer »

Kommende konserter

 • Symfonikonsert 15. april 2018 Vårens symfonikonsert 15.5.2018 i Lillestrøm kirkeNærmere info følger
  Lagt inn 22. okt. 2017, 10:59 av Kristin B Andersson
Viser innlegg 1 - 1 av 1. Vis mer »

Vi gratulerer

Vi gratulerer vår kjære dirigent Jan Ola Amundsen med 60 år - hurra!

Velkommen!

Velkommen til Romerike Symfoniorkester!

Mer informasjon om våre konserter og forestillinger finner du under menyvalget Konserter.

Du finner informasjon om orkesteret under Om oss.

Er du glad i musikk og kultur?  Bli orkestervenn! eller å støtte oss via Grasrotandelen!


Har du lyst til å være med og spille? Bli med!

Vi trenger flere fiolinister og kontrabass! 

Send gjerne noen ord på post@rsomusikk.net om du er interessert i å prøve deg i orkesteret. Les mer om prosjektene våre på Medlemssidene

All medlemsinfo ligger nå samlet under egen lenke.

Presse og omtaler