NAPHERCEGNŐ HUNCUTKODIK…
interaktív koncert gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek 

Tóthárpád Ferenc, kőszegi költő óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló verseiből válogatunk. A verses-zenés összeállítással az évszakok váltakozását, színeit, jellemzőit mutatjuk be játékos, interaktív formában. A közös éneklés mellett játszva tanulnak a gyerekek. Találós kérdésekkel, közmondásokkal, puzzle-lal, játékos feladatokkal színesítjük a műsort. Rövid hangszer ismertetőre is sor kerül. Garantált a móka, a kacagás és a tánc. Jutalmazás: mikro mesék, könyvjelzők, szerencsecsoki.
A műsor időtartama, igény szerint: 45-60 perc
Műsorunk az alábbi zenekari felállásokban rendelhető:
- ének, gitár
- ének, gitár, ütőhangszerek
- ének, gitár, ütőhangszerek, basszusgitár


ÉJHORIZONT
Estéli versek és énekek

Műsorunkban Tóthárpád Ferenc, kőszegi költő Dőzsöl az égen a Hold című, 2017 decemberében, a Szülőföld Könyvkiadó gondozásában megjelent könyvének estéli verseiből és énekeiből válogatunk. Összesen 19 dal kapott helyet a könyv mellékletét képező cd lemezen és a műsorban.
„Családi versek”, a szerző így határozta meg a kötet témáját. A 19 megzenésített vers bűvös sorai, mesés képei az álom, az éjszaka kapujának varázslatos birodalmába repítik a hallgatókat.  A gyerekszobák lassan elnyugvó estéinek világába csöppenünk. Ám még izgalomra vágyunk elalvás előtt. Megjelennek a manók, a koboldok és az álomjáró kisbojtárok, a folyton változó hold titkai, a csend hangjai, a simogató szó, a suttogva összebújás és végül az alámerülés a sötétség sejtelmeiben.
Bár az esti órák világát idézik a versek, mégsem csupán „álomba ringató” dalok ezek, hisz helyenként komoly párnacsatákra adnak alkalmat, mert szükség van a nap végi levezetésre az alvás előtt. Így a zenés összeállítás nemcsak napnyugtakor, sötétedéskor nyújt kellemes kikapcsolódást és élvezetes szórakozást kicsiknek és nagyoknak, hanem a nap bármely szakában.

Büki László – vaskarika.hu /internetes kulturális portál)
Tóthárpád Ferenc családi verseit a Rózsabors Műhely zenésítette meg, a végeredmény pedig egy olyan világzenei produkció, amely dalról dalra uralja a pillanatot, míg a koncert elhozta azt az élményt, mintha csak egy füstös lokálban ülnénk, ahol a város legjobb jazz zenészei játszanak, nekünk meg nincs más dolgunk, csak élvezni az "andalítást".

Merklin Tímea – Vas Népe /napilap/
„A gyerekszobák lassan elnyugvó estéinek világába csöppenünk: az aprónép még izgalmakra vágyik elalvás előtt. Jöjjenek a manók, a koboldok és az álomjáró kisbojtárok, a folyton változó hold titkai, a csend hangjai, a simogató szó, a suttogva összebújás és végül az alámerülés a sötétség sejtelmeiben.”

A műsor időtartama: 60 perc
Műsorunk az alábbi zenekari felállásokban rendelhető:
- ének, gitár
- ének, gitár, ütőhangszerek
- ének, gitár, ütőhangszerek, basszusgitár


SZÍNPADRA!

Műsorunkban Tóthárpád Ferenc, kőszegi költő felnőtteknek szánt versgyűjteményei közül a legismertebb, Hajszálrepedések című kötetének 50 verséből válogatunk. A versek érdekessége, hogy mindegyik egy-egy vendégköltő sorát idézi meg, gondolja tovább „önmagukból kifordítva – a SZÖVEGEK szövetében – új értelmezésekre mutasson rá.” „A verseken végigvonul a kor erkölcsi normáit, az értékeket firtató kérdések szövevénye, amelyekre a költő válaszokat vár (itt és most) a 21. század legelején. Kapaszkodókat keres, de néha el-elrugaszkodik a fellegek felé.”
Érdemes hát velünk tartani, elmélyülni a versek mondanivalójában és a muzsikában!
A műsor időtartama: 45-60 perc
Műsorunk az alábbi zenekari felállásokban rendelhető:
- ének, gitár
- ének, gitár, ütőhangszerek
- ének, gitár, ütőhangszerek, basszusgitár

ANGYALOKRA KÖD SZITÁL
Ünnepi műsor adventre, karácsonyra

Válogatás Tóthárpád Ferenc kőszegi költő és Devecsery László József Attila-díjas költő ünnepi verseiből.

A műsor időtartama: 30-60 perc
Műsorunk az alábbi zenekari felállásokban rendelhető:
- ének, gitár