Nieuwsflits‎ > ‎

Update Noa

Geplaatst 28 apr. 2014 10:34 door De Webmaster   [ 25 jun. 2015 07:00 bijgewerkt ]


Wij willen jullie een update geven over Noa. 
Zoals jullie weten is Noa vorig jaar naar Nederland gekomen en hebben wij na training bij ons in de roedel wij hier een goed huisje voor haar getracht te zoeken. 
Echter na herplaatsing die niet het geschikte plekje was voor Noa is zij terug gekomen in de opvang. Noa is toen Bij onze vrijwilligster Dominique terecht gekomen die verder met haar aan de slag is gegaan.  
Echter vrij snel bleek dat Noa erg last van haar schouder had eerst rust, daarna rust en medicatie en geen vooruitgang gezien. Dus vorige week hebben wij foto's laten maken. 
Wat daar te zien viel was erg schrikken Noa bleek ED te hebben en zwaar artrose, ook haar schoudergewricht vertoonde artrose,

na overleg met dierenarts en second opinie van een orthopeed zijn wij met zijn alle tot een beslissing moeten komen. 

Aangezien Noa z'n hoge werkdrift heeft en haar ED en artrose zo heftig waren dat zij een toekomst te gemoed zou gaan met alleen rust en klein stukje lopen iets wat haargedrag niet ten goede zou komen hebben wij besloten Noa in te laten slapen en haar verder pijn te besparen. Noa is vanmiddag om 12.30 uur rustig ingeslapen en daarna hebben wij haar naar het crematorium gebracht. 

Lieve lieve Noa je bent nu op een plekje waar je zonder pijn lekker kan spelen. 
Wij zullen je heel erg gaan missen meisje maar gelukkig heb je nog een heel mooi jaar hier in Nederland gehad. 

Rust zacht lieve Noa.  
15-07-2012 - † 28-04-2014 
Noa vom Black StreamComments