Grup de Teatre I.E.S  L'Eliana


    GRUP DE TEATRE I.E.S. L'ELIANA                     

Tots els dilluns, de quatre a set de la vesprada, el Grup té el seu encontre a l’Aula de Teatre de l’Institut. 

Les edats dels seus components és tan diversa que pots trobar alumnes de 13 com de 17 anys compartim vivències i anècdotes dia rere dia. 

Col·leccionem les obres i prenem decisions en conjunt. La participació en “Tallers a escena” va ser una decisió meditada i consensuada.

Seleccionàrem l’obra de Romeo i Julieta perquè era la que més s’aproximava als nostres  interessos.

Per la diversitat d’edats i inquietuds diferents, partim sempre de la fidelitat del tex. Però a mida que ens introduïm en els assajos, naixen interpretacions espontànies que ens fan riure i que trenquen la rigidesa del text al peu de la lletra. És a partir d’eixe moment d’on comença a fluir la nostra creativitat.

Treballem molt a partir de la psicologia del personatge i de la seua personalitat. Abans de començar a actuar, intentem que cada participant del grup analitze situacions i sentiments i es comporte com el personatge que va a interpretar; intentem ficar-se en la seua pell.

 - Tenim cura de no fallar als assajos, però de vegades, és complicat reunir els 19 components a l’hora: els estudis i altres activitats, que no es decidim a deixar, dificulta les nostres possibilitats. Malgrat això, gaudim tant pujant a escena que quan la situació ho requereix fem tants assajos extraordinaris com en siguen precís.

   Sabem que el Centre ens recolza, això ens dóna ànims per continuar endavant.

A mida que s’aproxima la data de representació, la pressió augmenta i sorgeix la por de no aplegar a temps.