A gyerekek életében nagyon fontos és meghatározó tevékenység a játék, amely elengedhetetlen része az egészséges életnek és a jó közérzetnek.

Az aktív mozgás számukra nem csak élvezet, hanem a fejlődésük szempontjából kulcsfontosságú szerepet játszik. A hintázás például segíti az egyensúlyérzék kialakulását, a mászókázás fejleszti a koordinációs készséget és az immunrendszerre is jótékony hatással van, mindezek mellett számos fizikai előnye van a betegségek elkerülésétől az erős csontozat építéséig.

A gyerekek életében a napi aktív mozgás beiktatására, remek alkalmat nyújt a játszóterezés, hiszen a játék segít nekik abban, hogy mozogjanak, nyújtózzanak, lazítsák izmaikat, és hogy erősebbek legyenek.
A játszótéren eltöltött idő nagyon fontos előnye még a társas együttlét is, hiszen amikor gyermekünkkel a játszótéren vagyunk és nézzük őt, hogyan játszik, vagy akár mi is kipróbáljuk vele egyik-másik játékot, az együttlét boldogságot kelt, tehát a mi szervezetünkre és lelkünkre is pozitívan hat.

FIGYELEM!!!
2013.03.16-tól 4 különböző kategória közül választhat, amennyiben magánkerti játszóteret szeretne rendelni.
Bővebben információért kattintson ide.


Itt az idő tehát, hogy válasszon minden igényt kielégítő kínálatunkból!!!
Termékeink között megtalálhatóak az egyszerű rönkfa játékok és a kombinált rönkfa játszóvárak is, így egy- illetve többgyermekes családoknak is kínálunk megfelelő lehetőséget.
Közterületi játszótereink között óvodák, iskolák, önkormányzatok is találhatnak igényeiknek megfelelő játszóeszközt, sőt közterületi kiegészítőket is készítünk, tehát kínálatunkban megtalálható még: pad, ülőgarnitúra, asztal, szemetes, hulladéktároló, információs tábla vagy akár virágláda
Ha nem játszóteret keres hanem kertjébe szeretne kerti bútort, ülőgarnitúrát, hintaágyat rönkfából, nézzen körül rönkbútoraink között, ha pedig kocsibeállót, pergolát vagy kerti szaletlit szeretne, nálunk azt is megtalálja.

Miért rendeljen éppen tőlünk?
Mert garantáljuk a szakmai hozzáértést és tapasztalatot, a kiváló minőséget, a gyors és pontos munkavégzést és nem utolsó sorban a kedves és udvarias kiszolgálást.


Tekintse meg családi vagy közterületi árlistánkat és ha bármelyik darab felkeltette az érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségek valamelyikén.
Hívjon minket bizalommal, minden kérdésre szívesen válaszolunk.

További szép napot kíván Önnek

                                                                                 Woodwork Hungary Kft. csapata
Az oldalon található összes kép és tartalom, a Woodwork Hungary Kft. tulajdonát képezi. Ezeknek bármilyen használata, csak és kizárólag a tulajdonos írásos beleegyezésével történhet.
Ellenkező esetben a képek vagy a tartalom, bárhol történő megjelenítése jogi következményeket von maga után
.


rönkfa játszótér, rönkfa kerti játék, rönkfa homokozó, rönkfa hinta, kerti bútor, akác kerti ülőgarnitúra, játszótéri eszköz, játszótér, kerti játék, kerti játszótér, közterületi játszótér, közterületi kiegészítők, kerti fa játszótér, akác kerti bútor, kültéri játék, fa kerti bútor, kert fa hinta, közterületi rönkfa játszótér, kerti ülőgarnitúra rönkfából, pergola, szaletli, kerti kiülő, tároló faház, kerti faház akácból, akácfajátszótér