Arkiv 2016

Resultater 2015 ligger inne på linken resultater        15.02.16

Bilde av premierte førere som var på årsmøtet og mottok pokal for fremragende kjøring i 2015

NY FORMANN I RDBK                                                   13.02.16

På dagens årsmøte i RDBK gikk jeg av som formann i RDBK etter å ha vært i styret i klubben første gang i 2004, og som formann siden 2009.

Det har vært gode år med mange hyggelige opplevelser og et veldig godt samhold, og vi har fått utrettet mye for å skape et solid fundament for klubbens videre vekst og suksess.

Jeg følte at tiden nå var kommet for at noen andre med bra engasjement burde ta over styring og videreutvikle klubb og samhold, og ble veldig glad når Ronny Wagner meldte sin interesse, og enda gladere når årsmøtet i dag valgte ham til å ta over formannsvervet.

Takk også til Ernst Wagner, en av klubbens grunnleggere, for vennlige ord i dag. Du har grunn til å være stolt av hva du var med å startet for 35 år siden, og har vært en viktig bidragsyter til gjennom alle år. Som du sa i dag; Med sønn Ronny nå i førerstolen så er sirkelen på en måte sluttet.

Jeg er sikker på at Ronny og resten av styret i klubben vil føre klubben videre på en god måte, og ønsker dem lykke til med arbeidet.

Jan Erik Skrefsrud, Avtroppet Formann.


Comments