Interviu Agentie de Turism

 Pagina Web Arhivata

 

Ce previzionari sau recomandari aveti pentru activitatea in turism ?

Citat din Interviul Saptamanii la InfoTravelRomania.ro

Bucuresti, 12 iunie 2006


https://sites.google.com/site/romaniainterespublic/Emanuela_Teodosiu_Club_Phaselis_InfoTrip_Antalya_Turcia_mai_2011.jpg

"....... ET Emanuela Teodosiu : M-as opri numai la recomandari care pot fi considerate, eventual si previzionari. Recomandarile le-as grupa in doua gandiri, una a turistului si una a agentiei de turism si pentru a fi bine, amandoua trebuie neaparat sa se suprapuna intr-un viitor apropiat.


DECI:
1. oferte deosebite prin echilibrul calitate-pret;
2. accesibilitate asupra tuturor detaliilor din ce in ce mai mare pe internet;
3. siturile sa devina din ce in ce mai mult magazine virtuale in servicii turistice, cu plati on line (plati cu, card);
4. imaginea sa ia locul textelor si descrierilor in proportie din ce in ce mai mare iar descrierile care sunt strict necesare cat mai sintetic si la obiect;
5. diversificarea programelor pe tematici cat mai punctuale, astfel satisfacandu-se dorinta unor grupuri restranse de turisti dar cu aceiasi preocupare; Ex. Colectionari de ceasuri, de timbre, jucatori si/sau admiratori ai diferitelor sporturi, jocuri...etc.
6. imbunatatirea serviiciilor de asigurari medicale turistice (cand esti nevoit prin neprevazut sa le folosesti in vacanta);
7. folosirea cat mai mult a transportului charter;
8. foarte important mi se pare crearea culturii turistice, iesirea din ingnoranta turistica deci a obiectivizarii si motivarii educativ a activitatii de turism, prin toate metodele posibile, atat din partea turistului cat si a tuturor factorilor din turism (Agentii de turism, Autoritatea Nationala de Turism, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism....invatamant de specialitate....etc....), familiarizarea si folosirea cat mai mult a noului produs turistic City Break  - vezi filmul Descopera Bucurestiul - (si pe piata turistica europeana fiind un produs relativ nou 5-8 ani)... si in final tot ce poate contribui. Acum daca tot ar trebui sa fac o previziune, ei bine, este aceea ca viitorul turismului se suprapune chiar daca vrem, nu vrem, cu internetul, deci repet, viitorul este al magazinelor virtuale in servicii turistice. ......" 

 


https://sites.google.com/site/informatiituristicero/