Språkvener


(27.06.2014)
 
All verdas gåver og bruksting er ein nettbutikk og ein fysisk butikk på Nesflaten i Øvre Suldal, godt skilta.
Butikken er open 7 dagar/veka, så sant det er folk på garden. Her kan du finna gåver og bruksting frå mange stader i verda. Me har fokus på fair trade/etisk handel. Me har eigen import og besøkjer kvart år produsentar og forhandlarar. Me leverer bedriftsgåver og profileringsartiklar til bedrifter/organisasjonar, med logo og gjerne med nynorsk tekst!
Ver velkomen, i nettbutikken og i butikken på Nesflaten! www.allverdas.no
(25.06.2014)
 


Ryfylke Livsgnist tilbyr kulturopplevingar med solid glimt i auga. Vårt mål er alltid å fyra opp under livsgnisten, både for bedrifter, organisasjonar, foreiningar, venelag eller kva det skal vera. www.ryfylkelivsgnist.no
(30.06.2014)


Jærkokkens hovudmål er å marknadsføre og å få fram lokale råvareprodusentar, lokale produkt og lokale råvarer så godt som mogleg. Dette vil eg gjer med sjølve å bruka lokale råvarer og å snakka høgt om dei, samt at alt er handlaga. Det være seg om vi lagar smørbrød med heimelaga brød og heimelaga pålegg eller dei finaste middagane.
Me har og eit konsept me kallar «Få Kokken Heim»  Om du har kundebesøk og vil gjera noko litt uvanleg kan du velja stad og ramme om eit minnerikt måltid med særpreg, gjerne heime i din eigen heim. 
Hugs på at Jæren går frå Tungenes fyr til Ogna. www.jærkokken.no
(25.06.2014)