Rodfræsning og Stubfræsning udføres i Nordsjælland, på Halsnæs, Frederiksværk, Hillerød, Asserbo og omegn. Vi har faste centimeterpriser på enkelte opgaven og gode tilbud på større jobs. Se områder hvor vi udfører rodfræsning. 

Rodfræsning

Rodfræseren har base ved Asserbo i Nordsjælland. Rodfræseren har specialiseret sig i fræsning af rødder, fræsning af træstubbe, bambus og hække. Vi fræser i forskellige dybder, alt efter hvad der skal etableres efter rod eller stubfræsningen. 

Rodfræseren er en underafdeling af firmaet Træfælderen.dk, der beskæftiger sig med Træfældning, Træbeskæring og Træpleje.







  • Vi har faste centimeter priser, så du kan selv beregne prisen på din opgave. 
  • Maskinen der udfører fræsningsarbejdet, er 89 cm bred, så den kan komme ind og fræse de fleste steder. Den har store gummihjul og efterlader minimale spor på underlaget ved kørsel. 

  • Ved stubfræsning raspes træstubben til små stykker flis. Efter fræsningen er der kun flis og muld tilbage. Mulden kan skubbes i hullet og flises kan spredes i bede eller hæk, det er ren næringsstof for planter og træer.

"Stubfræsning / rodfræsning er et fantastisk alternativ til opgravning. De penge du sparer på at grave stubben op, hvis det kan lade sig gøre, er hurtigt brugt på et besøg hos kiropraktoren, når ryggen skal rettes ud igen".


Rodfræsning og stubfræsning i Vejby  -  Rodfræsning og stubfræsning i Liseleje  -  Rodfræsning og stubfræsning i Rågeleje  -  Rodfræsning og stubfræsning i Hundested  -  Rodfræsning og stubfræsning i Melby  -  Rodfræsning og stubfræsning i Skævinge  -  Rodfræsning og stubfræsning i Helsinge  -  Rodfræsning og stubfræsning i Hillerød  -  Rodfræsning og stubfræsning i Frederiksværk  -  Rodfræsning og stubfræsning i Asserbo  -  Rodfræsning og stubfræsning i Tisvildeleje  -  Rodfræsning og stubfræsning i Kikhavn  -  Rodfræsning og stubfræsning i Ølsted   -  Rodfræsning og stubfræsning i Skævinge

google-site-verification: googlee5418481c511991a.html