GAMMALKIL  - Lördagen den 13 juni

 KORTKORT

12 timmar DRAG
12 band
FEST!
13 juni, 13:00-01:00
240 kr
Alla är välkomna
Matservering
Gammalkil
Biljetter på Tickster

BANDEN

Charmig indiepopduo 
 
PER KARDELL BAND 
Pop med sväng 
 
 IZZY 
 Tjejerna Rockar 
 
 Have a guess... 
 
"Lkpg Stoner"  
  
 Rökig folkmusik 

BALLBREAKER  
T
HE BAND
 
  Hårdrock  

  Jajjemän... i år igen  

  VAGABONDS OF 
THE WESTERN WORLD
 
  Thin Lizzy Tribute

Tighta covers med tyngd 

Mmmm... Maiden 
 
Pop Punk Metal Rock  

ROCKFESTEN I GAMMALKIL

    Här snackar vi om en riktig fet fest där bandmedlemmarna är med på röjjet. Festen går av stapeln den 13 juni och håller på i tolv timmar med start kl. 13:00. 01:00 går sista bandet av scenen. 

    I år har vi utökat Rockfesten med 3 timmar men vi bedömer det som en baggis att vara igång några timmar till ... i alla fall om ni som var där förra året kommer i år igen. Detta betyder i sin tur att det kommer stå fler band på scenerna.

    Festivalområdet består av två scener som alternerar hela dagen. Mat finns till försäljning inom området men inte alkohol.

    12 timmar ABSOLUT DRAG med 12 band. Vi hoppas på samma goa känsla som förra året, inga vidare kommentarer behövs.

NYHETER

2009-06-28

    Johan Sommer har änterligen börjat lägga ut sina bilder från Rockfesten. Det är många med oss som väntat och det är en hel del goa bilder. Häng med... det kommer säkerligen en hel del bilder till. Glöm inte att kika in på Rockfestens egna bildsite. Där hittar du bilder även från förra året. 

2009-06-20

    Nu äntligen har vi landat. Har vi haft sköjj eller! Vi hoppades på att det skulle bli en lika skön stämning som förra året och den infann sig även om vädret var emot oss ända tills det var 15 minuter kvar till inslaget. 

Vilket drag... vilken publik... vilka band... vilken sammanhållning... vilken blandning... rysning!  Tack allihopa som var med och medverkade till ytterligare en succé. 

Vi återkommer efter en sväng till AC/DC med en krönika underskriven John Deere Danielsson.

    Glöm inte att spana in bilderna som kommer in hela tiden. Vi funderar på att sätta upp en bildtävling i år igen. Stay tuned så kanske vi kan backa upp några bra priser och glöm inte att spara bilderna.

2009-06-13

   Nu åker vi!

2009-05-23

    Nu är T-Shirt'en framtagen och affischen finns för nedladdning om du vill sätta upp en på exempelvis jobbet.

2009-04-30

    Biljettförsäljningen är i full gång så passa på att köpa din biljett

NU. Glöm inte att utskriven biljett måste tas med till entrén. Vi använder Ticksters Scanner system vid insläppet.

Biljett kan ej lösas  vid Entrén !    Endast förköp gäller !

2009-04-08

    Första bandmötet avklarat och det känns riktigt gött. Alla är på och tycker det ska bli riktigt kul att lira. Förutsättningarna för att Rockfesten ska bli en succé igen är optimala. Tänk om vädergudarna kunde vara med oss i år igen. Något lite varmare dock om man får önska.

2009-04-01

    Nix-Pix det är inget det är inget aprilskämt! Nu är biljetterna ute på Tickster. In och boka direkt. Med tanke på förra årets succé kan det vara risk för att de går åt snabbt. Alla ni härliga människor som var där förra året uppmanar vi att köpa biljetter direkt. Vore kul att ses igen.

2009-03-07

    Är det någon där ute som har fallenhet för att filma Rockfesten 2009? Det vore kul att ha en tjugo-trettio minuter rockdokumentär att lägga upp på webben. Vi diskuterar även att live-sända på nätet från Rockfesten. Någon som har erfarenhet?

    E-posta oss på info@rockfesten.nu 

2009-03-03

    Det börjar kännas riktigt skönt... att det är på gång igen. Det kommer bli en häftig blandning av band även i år... kanske ännu lite mer spridning. Vi har bl.a. två riktigt bra tjejband på G... återkommer snart om vilka.

    Snart ska grafiken vara på gång så att vi kan uppdatera hemsida och design'a T-shirt. Frågan är om vi inte ska försöka trycka upp ett par feta backdrops till scenerna. Är de någon där ute som har lust att sponsa. Logotyp med företagsnamn kanske kan locka. Det blir nog en hel del fotografier med den loggan på kan man säga. 

Hoppas ni väntar lika mycket som vi!

// Micke & Johan

BILJETTER

1 APRIL - BILJETTERNA ÄR SLÄPPTA 

    Biljett kan ENDAST köpas genom biljettåterförsäljaren Tickster. Det går alltså INTE att köpa biljett vid festivalområdets entré.

    Biljett kostar 240kr per person vilket inkluderar 20 kr i serviceavgift. Det kommer att släppas 400 biljetter.

    Biljetterna är av typen e-biljetter som du själv skriver ut på din skrivare och tar med dig till Rockfesten. Gå in på Tickster och beställ direkt. Biljetterna kommer att gå åt som smör i närheten av solen. 

    Vill du ha mer information kring e-biljetter kan du kika in på Ticksters informationssida om e-biljetter eller deras utmärkta FAQ.

Vad du bör tänka på
(Saxat från Tickster)

  • Biljetten är en värdehandling. Förvara den (och PDF-filen) lika säkert som vilken annan biljett som helst
  • Du kan skriva ut biljetten på vilken laser- eller bläckstråleskrivare som helst. Den behöver inte skrivas ut i färg.
  • Du kan (om du vill) radera PDF-filen när du skrivit ut biljetten.
  • Kvittot som mailades till dig gäller INTE som biljett. Endast den nedladdade PDF-filen i utskriven form är giltig som biljett.
 

Återköp

    Om Rockfesten av någon outgrundlig anledning inte kan genomföras återköps biljett till erlagd biljettkostnad exklusive serviceavgift, d.v.s. 220kr per biljett. 

    Rockfesten har ingen möjlighet att återlösa biljetter som inte kommer att nyttjas. Detta innebär att du själv får ombesörja försäljning av din egen biljett om du av någon anledning inte kan besöka Rockfesten. Du lär inte ha några problem att bli av med biljetten. 

VAR ÄR FESTEN?

    Gammalkil ligger hårt vackert beläget sydväst om Linköping, d.v.s. 7 km söderut från Vikingstad. Platsen för Rockfesten är på Idrottsplatsen, d.v.s. inte i Gammalkils by eller vid kyrkan.

Alternativ 1 (Enklast):

Kör gamla E4'an mot Vikingstad och ta av mot Ulrika i rondellen. Fortsätt sedan tills du ser en idrottsplats med en massa goa människor på. 

Det borde också stå ett par tält och spelas lite musik. Parkera till vänster om vägen. Om du inte ser några tält så försök ta med människorna och fortsätt leta. Idrottsplatsen ligger ca 10 km från rondellen i Vikingstad. 

Alternativ 2 (Färggladast):

Klicka på eniro.se så får du hjälp med vägbeskrivningen där du kan ange din egen startadress. Skriv ut och lägg på mopedstyret.

Alternativ 3 (Prylnördigast):

Du med GPS: 
    • Lat: N 58º 17' 30.18"
    • Lon: E 15º 22' 56.47"

OM DU VILL VARA MED OCH HJÄLPA TILL

    Vi behöver hjälp med att plocka ihop scener och tält på fredag eftermiddag dagen innan festen. Har du lust kommer du ned till oss, tar en pilsner med korv och drar i ett par skruvar i någon av scenerna.

    Dagen efter, d.v.s. på söndagen, kommer vi att plocka ned allt utom tält och bajjamajjor. I det läget kanske ingen är speciellt sugen på arbete men vi hoppas att några av oss orkar.

VILL DU VARA MED SOM SPONSOR

    Vill du stödja vårt koncept och har en önskan om att synas bland människor som har det skoj. Kontakta Rockfesten i Gammalkil enligt nedan.

KONTAKT

    Har du frågor kontakta Rockfesten i Gammalkil

ÖVRIGT

    Har du sett affishen!? Den är supernice! Och då ska vi inte snacka om T-Shirt'en. T-shirt kommer att säljas på festivalområdet och kommer att kosta 150 pix. Den kommer att tryckas i 200 X.

ROCKFESTEN I GAMMALKIL 2008

    Kolla in förra årets hemsida eller varför inte spana in alla härliga fotografier som togs. Även Johan Sommer har lagt upp riktigt läckra bilder. Vi hoppas att Johan kommer till oss även i år.