Tallers‎ > ‎

Taller de robòtica amb SCRATCH

T'agrada
el món de la programació i dels robots? , Has realitzat alguna activitat relacionada amb els robots i t’ha agradat? Has sentit a parlar a l’escola del programa SCRATCH? Si és així ara tens l’oportunitat d’emprendre a utilitzar l’SCRATCH per interactuar amb el món físic i al mateix temps programar un robot que segueixi les ordres que li donem per mitja del programa SCRATCH. A continuació hi ha la relació de temes que es tocaran durant el curs.

  • Introducció a l’SCRATCH.
  • Programació bàsica en SCRATCH .
  • Introducció al S2P (programa que permet la comunicació d’SCRATCH amb dispositius del món real: sensors. Motors, etc.)
  • Control de la trajectòria d’un robot per mitjà de S2P i SCRATCH.

Aquest és un bon taller per iniciar-se en el món de la robòtica, també està pensat per aquelles persones que ja han realitzat algun taller de LEGO i volem veure una altra forma d’aproximar-se a aquest món. Cal aclarir que no és indispensable tenir coneixements previs de robots ni de LEGO per fer aquest taller.
Si ja has fet aquest taller en alguna altra ocasió o en aquest mateix Robolot, el pots tornar a fer, els nostres monitors s’encarregaran de proposar-te activitats / reptes i resoldre els dubtes que puguis tenir.Orientat a persones a partir de 10 anys
Comments