DENSO robotica assortiment:


DENSO:

Als zusterbedrijf van TOYOTA heeft DENSO flexibele automatisering ver doorgevoerd. Met een installed base van 16.000 DENSO robots in eigen productie faciliteiten is DENSO de grootste eindgebruiker van industriële robot. Dit heeft er toe bijgedragen dat het één van meest succesvolle en grootste auto-onderdelenfabrikant ter wereld is. Deze referentie heeft vele fabrikanten er van overtuigd tevens gebruikt te maken van DENSO robot met als resultaat een total-installed-base van 60.000 robots.


DENSO-robotics www.densorobotics-europe.com biedt het breedste scala aan kleine snelle robots en heeft voor iedere type applicatie een specifieke robot. Hierdoor is standaardisatie mogelijk zonder op performance te hoeven inboeten. Mede daarom hebben andere robot-fabrikanten (o.a. ADEPT & KUKA) DENSO verkozen als leverancier van de robot-mechanica. Bij ROBA Engineering B.V. kunt u echter het origineel kopen zonder enige toevoegingen zodat betrouwbaarheid gewaarborgd is. Het slanke design van de DENSO robotarm en de kleine robot-controller –de kleinste in zijn klasse- maken het mogelijk een robot-applicatie te construeren met een minimale afmeting.DENSO en HYUNDAI robots zijn inzetbaar in de volgende type applicaties:

- Assemblage
- Pick & place
- Packaging
- Dispensing (lijmdosering)
- Inspectie
- Machine be- & ontlading
- Ultrasoonlassen & laserlassen
- CO2 lassen
- Puntlassen

HYUNDAI robotica assortiment:HYUNDAI:
Waar DENSO ophoudt gaat HYUNDAI www.hyundai-engine.com verder. Met een robotrange in het payload bereik van 6 tot 500kg heeft ook HYUNDAI voor iedere applicatie een de geschikte robot. Door hun brede inzetbaarheid zoals pick & place, arc- & spotwelding, pelletiseren en machine be- en ontladening, hebben de robots van HYUNDAI bijgedragen aan de snelle opkomst van HYUNDAI / KIA automotive.

Het succes van KMS (Kia Motor Slovakia), alwaar 320 HYUNDAI robot-units garant staan voor zeer betrouwbaar productie proces, is autofabrikanten en andere eindgebruikers in Europa niet ontgaan en zorgt voor een snelle uitbreiding van de installed base.