News‎ > ‎

ROBA Engineering op de Vision en Robotics beurs editie 2011

Geplaatst 10 dec. 2012 22:04 door ROBA Engineering   [ 8 jan. 2013 00:37 bijgewerkt ]


Veldhoven 25-26 mei 2011,
 
ROBA Engineering heeft zich succesvol als dealer van DENSO en HYUNDAI gepresenteerd op de Vision en Robotics beurs editie 2011.
 
Tijdens de beurs presenteerde we diversen modellen robots, zowel 4 assig als 6 assig, van DENSO en HYUNDAI.
Ondanks meerdere robot aanbieders,  waren de DENSO robots zeer in trek, dit bleek uit navraag vooral om de kwaliteit en de absolute snelheid van sommige modellen.
 
Veel van onze standbezoekers weten dat bij andere robot aanbieders DENSO hardware onder de kap zit, maar er een andere sticker op geplakt zit.   Alleen al om deze reden kwamen veel standbezoekers rechtstreeks naar de bron, in dit geval DENSO.
Ook bleek, dat sommige van onze standbezoekers nu eenmaal een robot nodig hadden die razendsnel is, met een zeer degelijke kwaliteit.  Andere bezoekers wilde een robot die makkelijk te bedienen cq. te programmeren was, en geen moeilijke menu bediening maar gewoon straight-forward en simpel zelf te leren.
 
Veel bekijks was er voor de academische robot.   Vooral vanuit de opleidingshoek, en met name docenten.   Vooral docenten waren erg gecharmeerd van deze academische robot en snapte de DENSO filosofie, "jong geleerd, is oud gedaan".
De DENSO academische robot is simpel op een bureau te gebruiken en behoeft geen veiligheidsmaatregelen rondom de robot, ideaal tijdens practicum lessen.
Studenten die nu op een DENSO academische robot leren programmeren, en zien hoe simpel het eigenlijk is, kunnen later bij een werkgever makkelijker instappen in een evt robotica project, en hopelijk gezien hun ervaring tijdens hun opleiding met de DENSO academische robot, hebben zij wellicht de voorkeur voor een DENSO robot.  Immers "jong geleerd, is oud gedaan".
 
Ook het totaal pakket wat ROBA Engineering aanbied is bij vele standbezoekers al perfect bevonden.
Het service en onderhoud gedeelte, samen met de trainingsopleidingen, vonden veel bezoekers een mooie aanvulling op het totale pakket als dealer.
Wij wilde benadrukken tijdens de beurs dat het bedienen van een robot niet moeilijk moet, en eigenlijk ook niet mag zijn. Ons streven is iedere klant met of zonder robotica kennis, binnen 1 a 2 dagen training, een complete applicatie te laten maken specifiek voor zijn eigen product.
Voor ieder vraagstuk heeft DENSO of HYUNDAI een passende robot.