News‎ > ‎

Persbericht: ROBA Engineering verwerft dealerschap HYUNDAI robots.

Geplaatst 10 dec. 2012 21:56 door ROBA Engineering   [ 8 jan. 2013 00:37 bijgewerkt ]
ROBA Engineering verwerft dealerschap HYUNDAI robots.

Ouderkerk a/d Amstel, 11 januari 2011. ROBA engineering heeft op 5 november 2010 een dealerschap overeenkomst gesloten met HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES CO.,LTD te Korea, voor het leveren van HYUNDAI robots in de Benelux. ROBA Engineering zal ook zorg dragen voor de service en training voor de HYUNDAI robots in de Benelux.

De laatste tests van de T.U.V. in Duitsland bewijzen wederom dat HYUNDAI uiterst betrouwbare auto’s fabriceert. De HYUNDAI auto’s worden voor het overgrote deel gebouwd met HYUNDAI robots. De HYUNDAI robots hebben veelal dezelfde eigenschappen als de HYUNDAI auto’s, betrouwbaar, degelijk, gebruiksvriendelijk en een lage aanschafprijs.
ROBA Engineering zal vanaf januari 2011 de HYUNDAI robot actief gaan promoten en verkopen in de Benelux. Het dealerschap van HYUNDAI sluit perfect aan bij de reeds bestaande dealerschappen, zoals DENSO ROBOTS , YAMAHA ROBOTS ,FLEXFACTORY verenkel systemen. Met HYUNDAI in het leveringspakket levert ROBA Engineering nu de meest brede robot range in de Benelux.
HYUNDAI levert een complete range robots met een draaglast van 6 kg tot en met 400 kg.
Met de nieuwste HI5 controller heeft HYUNDAI een zeer sterke troef in handen. Met de zeer gebruiksvriendelijke manier van programmeren maakt HYUNDAI het mogelijk robots te installeren in alle industrieën.

ROBA Engineering
Ambachtenstraat 46
1191 JN Ouderkerk a/d Amstel
Tel: +31(0)20 472 4554
Fax: +31(0)20 472 4553
E-mail info@roba-engineering.nl
www.roba-engineering.nl

Geplaatste persberichten / items:
- Metaalnieuws
- Aandrijftechniek
- Vision & Robotics
- Metaal Magazine
- Nederlandse Industrie
- Vraag en Aanbod
- Twitter