Profiel:

ROBA Engineering B.V. is de dealer van DENSO- en HYUNDAI-robotics in de Benelux. Deze vooraanstaande robot-fabrikanten leveren een breed scala aan robots. Dit gecombineerd met onze jaren lange ervaring maakt ons een volwaardige en betrouwbare partner in robotica. Bij de robots levert ROBA uiteraard aanverwante diensten zoals; robot advies, trainingen, deel integratie, service & onderhoud en spare part supply.

Naast robotica leveren wij de door ons zelf ontwikkelde toevoersystemen de EYEFEEDER® en de MINI-EYEFEEDER®. Deze zijn ontwikkeld om kleine en middelgrote bulkgoederen 100% flexibel en non-stop te positioneren / verenkelen.  Van beide feeders is de software volledig geïntegreerd in de DENSO robot-controller.

Als strategisch partner van ROBOTUNITS bieden wij u een “one-stop-shopping” mogelijkheid. Met als filosofie “meer door minder” construeert u met de aluminium profielen van ROBOTUNITS uw robot-cel zonder te boren of frezen, stelt u eenvoudig uw transfer- of lineaire systemen samen en omheint u deze makkelijk met de hekwerken van ROBOTUNITS op basis één en dezelfde technologie. Mede dankzij de unieke verbindingstechnologie is snelle opbouw met hoge kwaliteit is gegarandeerd.
Nieuw
DENSO Cobotta
collaborative robot  |  veilig ontwerp  |  makkelijk te gebruiken  |  open platform