Ημέρα του Ποταμού

 
Δημοτικό Σχολείο Παναγιάς Θάσου
Ένα από τα παλαιότερα μέλη του Δικτύου μας είναι το Δημοτικό Σχολείο Παναγιάς Θάσου. Ο Γιώργος Καβάζης για μια ατέλειωτη σειρά ετών καθοδηγεί τα παιδιά σε πολλές και ποικίλες περιβαλλοντικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Δείτε τρεις φωτογραφίες από την Ημέρα του Ποταμού 2009.
 
 
 
 
 
 
1o Γενικό Λύκειο Τρικάλων
Ευχαριστούμε την Σούλα Ζαραμπούκα, καθηγήτρια στο 1ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων (και πρώην Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Τρικάλων)  για τις 2 ωραίες φωτογραφίες που μας έστειλε.

 
 Να και το Δημοτικό Σχολείο Προχώματος
Η δασκάλα Τάνια Φωτακίδου μας έστειλε τρεις φωτογραφίες για δημοσίευση. Ευχαριστούμε τα παιδιά και τη δασκάλα τους.

 

  
 

 
 

Δημοτικό Σχολείο Προχώματος Θεσσαλονίκης
 
 
 
Μεγα-πάτσγουορκ
Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού και της Ημέρας του Ποταμού 2009, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009, στο κτήριο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, εκδήλωση με τη συμμετοχή της μαθητικής ομάδας περιβαλλοντικής εκπαίδευσης του Ραλλείου Πειραματικού Γυμνασίου Θηλέων Πειραιά.
Τα παιδιά της ομάδας συνέραψαν τα πανό που έστειλαν τα σχολεία-μέλη του Δικτύου μας σε ένα μεγάλο πανό. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες.
Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου Δημήτρης Καλαϊτζίδης, η Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πειραιά Αλεξάνδρα Σούρμπη (γραμματέας του Δικτύου) και η κ. Μαρία Βεκρή μέλος της Παιδαγωγικής Ομάδας του Ραλλείου Πειραματικού Γυμνασίου.

 


ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
Στο πλαίσιο της Ημέρας του Ποταμού 2009 εκθέσαμε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ  από 19 έως 22 Μαρτίου 2009, ένα αριθμό φωτογραφιών που μας έστειλαν μέλη του Δικτύου μας. Η φωτογραφία που άρεσε περισσότερο από όλες είναι η φωτογραφία με τα παιδιά του  Δημοτικού Σχολείου Καλλιφύτου Δράμας. Συγχαρητήρια στον δάσκαλο. Δείτε φωτογραφίες από την έκθεση και ορισμένες από τις φωτογραφίες που εκτέθηκαν.
 
φωτογραφία από την έκθεση
 
Η καταπληκτική φωτογραφία του Δημήτρη Δημόγλου από το Δημοτικό Σχολείο Καλλιφύτου Δράμας
 
Μαθητές και μαθήτριες από το 2ο Λύκειο Τρικάλων
 
 
Μαθητές και μαθήτριες του 13ου Γυμνασίου Ηρακλείου Κρήτης
 
Μαθήτριες του 13ου Γυμνασίου Ηρακλείου στον Αλμυρό.
 
Συνεργασία Λυκείου Μαλίων Κρήτης και Ραλλείου Πειραματικού Γυμνασίου Θηλέων Πειραιά
 
Το Λύκειο Πύλης Τρικάλων στον Πορταϊκό Ποταμό
 
Φωτογραφία του Σπερχειού. Γενικό Λύκειο Αυλίδας Εύβοιας
 
 
Comments