Zilveren Mustang bokaal

Naast eremetaal in je eigen categorie, maak je tijdens het Rabobank Concours Hippique de Zilveren Mustang ook kans op De Zilveren Mustang bokaal. Per klasse (B, L, M, Z) is er een prachtige bokaal te winnen voor de deelnemer met de beste resultaten over 4 proeven over twee dagen. Om in aanmerking te komen moet je dus beide dagen starten!

De Zilveren Mustang
Voor de beste combinaties is per klasse een Zilveren Mustang te winnen. Deze overall prijzen worden toegekend aan de best presterende combinatie bij zowel dressuur als bij springen:

KNHS dressuur 
  • klasse B paarden, klasse B pony’s
  • klasse L1/ L2 paarden, klasse L1/L2 pony’s
  • klasse M1/M2 paarden, klasse M1/M2 pony’s 
  • klasse Z1/Z2 paarden, klasse Z1/Z2 pony’s 
KNHS Springen
  • klasse B paarden en klasse B pony’s 
  • klasse L paarden en klasse L pony’s 
  • klasse M paarden en klasse M pony’s 
  • klasse Z/ZZ paarden en klasse Z/ZZ pony’s 
Voor alle rubrieken geldt de voorwaarde dat er minimaal 4 deelnemers moeten zijn voor het uitreiken van een Zilveren Mustang. 

Hoe wordt de Zilveren Mustang berekend? 
De Zilveren Mustang wordt uitgereikt aan de combinatie met de beste resultaten over 4 proeven. De beste resultaten worden berekend aan de hand van de plaatsingspunten per rubriek. Een Zilveren Mustang wordt uitgereikt als er minimaal vier deelnemers zijn in een rubriek. Bij minder dan vier deelnemers worden er klassen of categorieën gecombineerd. 

Op de wedstrijddag zal bij de startlijsten opgehangen worden op welke tijdstippen de prijsuitreikingen van de Zilveren Mustangen dressuur plaats zullen vinden. De Zilveren Mustangen springen worden uitgereikt na het 2e parcours bij de prijsuitreiking. 

Korendijk bokaal
Voor de pony- en paardenruiter met de overall beste score in de dressuur en in het springen op de zaterdag is er bovendien een prachtige Korendijk bokaal te winnen. Deze wordt aan het einde van de dag persoonlijk uitgereikt door een wethouder van Gemeente Korendijk.
Comments