Rabobank Concours Hippique Zilveren Mustang 2018

Het eerste weekend van september organiseert Rijvereniging de Mustang het tweedaagse Rabobank Concours Hippique de Zilveren Mustang. Op dit jaarlijkse concours kun je met je paard of pony deelnemen aan dressuur en springen. 

In 2018 wordt de Zilveren Mustang verreden op 1 en 2 september 2018. Schrijf je nu in via:
Via bovenstaande adressen kun je je ook inschrijven voor het oefenparcours springen of voor de oefenrubriek dressuur.

Dag indeling
Op de zaterdag worden de volgende klassen gereden:
  • Dressuur: B - Z2 paarden en pony's
  • Kür op muziek: M-ZZlicht, paarden en pony's
  • Springen: BB - ZZ, paarden en pony's
Op de zondag rijden wij:
  • Dressuur: B - ZZlicht, paarden en pony's
  • Springen: B-ZZ, paarden en pony's 
Dressuur Z-ZZlicht rijdt op zand en afhankelijk van het aantal inschrijvingen rijdt het M ook zoveel mogelijk op zand. Alle andere klassen (evenals de kür) worden gereden op het gras. Alle grasringen worden met (veel) zand geprepareerd.

Vele extra prijzen
Wie weet, sleep jij aan het einde van de dag wel de Zilveren Mustang bokaal in de wacht! Naast de Zilveren Mustang zijn en dankzij diverse sponsors zijn er nog vele andere prijzen te winnen:
  • Korendijk bokaal: extra prijzen voor de beste overall springen en dressuur, paarden en pony's. Met dank aan Gemeente Korendijk.

Op de wedstrijddag...
Tijdens de Rabobank Concours Hippique Zilveren Mustang zullen er diverse fotografen rond lopen die je kan vragen om bij jouw proef een mooie foto te maken. Of misschien wil je na het rijden nog wel een mooi portret van jou en je paard. Op het wedstrijdterrein zijn er in samenwerking met Manege de Mustang diverse leuke kramen en een kinderdorp met onder andere ponyritjes, schminken, luchtkussen, popcorn. Lees meer.


Met dank aan onze sponsors
De organisatie van dit evenement is niet mogelijk zonder onze leden, de sponsors, de donateurs, de manege en de vele vrijwilligers. Een woord van dank dan ook aan een ieder die dit concours ook dit jaar weer mogelijk maakt.

Hoofdsponsor
Rabobank Het Haringvliet