Wedstrijdzaken‎ > ‎

Inschrijven

Aanmelden voor wedstrijden 
Met een startpas kun je deelnemen aan officiële wedstrijden. De startpas vervangt vanaf 1 januari 2012 de KNHS startkaart en startcoupons. Totdat de KNHS het mogelijk maakt om digitaal in te schrijven via mijnknhs, heb je een inschrijfformulier nodig om je in te schrijven voor een wedstrijd. Deze kun je eenvoudig downloaden op de site van de knhs

Om je in te schrijven, download het inschrijfformulier voor jouw discipline op de site van de KNHS en mail deze naar de wedstrijdorganisatie. E-mail adressen van de betreffende commissies zijn:
Inschrijfperiode
Een startplaats kun je reserveren via de aangegeven e-mail adressen. Inschrijving is voor niet-leden geopend vanaf 1 maand voor de wedstrijddatum. Leden kunnen zich al eerder inschrijven. Wees er op tijd ben, want vol=vol. 

Inschrijving sluit één week voorafgaand aan de wedstrijd. Bij afmeldingen na deze datum blijft het startgeld verschuldigd. 

Startgeld
Met ingang van 1 september 2016 zijn de startgelden per proef of parcours:
  • € 8 voor pony's klasse B en L
  • € 9 voor pony's klasse M en ZZ
  • € 12,50 voor paarden klasse B t/m ZZ-licht
  • € 10 voor deelname aan een oefenparcours (alleen leden RV en lesklanten manege). Je kan voor dit bedrag 2x het parcours springen.  
Bovenstaande startgelden zijn alleen van toepassing op de reguliere wedstrijden. Let op: de startgelden zoals gesteld in het vraagprogramma zijn altijd leidend!

Informatie over je inschrijving
Wij verzoeken je vriendelijk eventuele vragen over de wedstrijden per mail te stellen aan de bovenstaande commissies. Als je op de wedstrijddag nog wijzigingen door wilt geven gebruik dan het telefoonnummer dat op www.wedstrijdplatform.nl staat bij de desbetreffende wedstrijd. Als er geen telefoonnummer vermeld staat, dan kun je er vanuit gaan dat mails ook op de wedstrijddag nog gelezen worden.

Startlijsten en uitslagen
De startlijsten worden ca. 5 dagen voor de wedstrijd gepubliceerd op www.wedstrijdplatform.nl. Een overzicht van de uitslagen per wedstrijd wordt gepubliceerd op deze site (pagina uitslagen).

Comments