Inici

Aquí estic ! Colldejou !


Qui sóc? Quien soy?


Em dic Ricard Maldonado Fort, vaig néixer el 1978 a Reus, tot i que fa 9 anys que visc en el petit poble de muntanya de Colldejou.
Els meus estudis bàsics són de l'àmbit de la Jardineria i el Paisatgisme, però la meva vida laboral m'ha portat pels camins de l'educació.
El 2009 hem vaig animar a tornar a estudiar, hem vaig matricular al Grau d'Educació Social de la UNED, i el 2013 vaig aconseguir acabar-lo convertint-me en Educador Social.
He treballat com a docent en formació ocupacional, com educador ambiental, monitor de tallers, i educador social, tant en un CRAE com en una UEC.
M'agrada viure intensament, la natura i el meu hort, llegir, escriure y crear en general, també he fet, i faig, les meves "cosetes" en el món del teatre, la literatura, la videocreació i els blocs.


Me llamo Ricard Maldonado Fort, nací en 1978 en Reus, aunque hace 9 años que vivo en el pequeño pueblo de montaña de Colldejou.
Mis estudios básicos son del ámbito de la jardineria y el paisajismo, pero mi vida laboral me ha llevado por los caminos de la educación.
El 2009 me anime a volver a estudiar, me matriculé en el Grado de Educación Social de la UNED, y el 2013 conseguí acabarlo convertiendome en Educador Social.
He trabajado como docente en formación ocupacional, como educador ambiental, monitor de talleres, y educador social tanto en un CRAE como en una UEC.
Me gusta vivir intensamente, la naturaleza y mi huerto, leer, escribir y crear en general, también he hecho, y hago, mis "cositas" en el mundo del teatro, la literatura, la videocreación y los blogs.