Pendapatan Sampingan Melalui Internet


Home ] [ Sistem ] [ Produk ] [ Stokis ] [ Pelan Pendapatan ]
[ Pra Daftar ] [ Testimoni ]
[ Soal Jawab ] [ Kedai Online ]Laman Ini Sudah Berpindah Web Terbaru

http://revellnetwork.com/index.php?id=admin

Selamat Datang !

Ke dunia di mana beribu kisah sukses telah dilahirkan di Malaysia, Indonesia, Singapura dan Brunei.
Melalui
keberkesanan sistem, produk dan pelan global
yang telahpun terbukti 21 tahun lamanya  dan masih kekal utuh sehinggalah ke hari ini.

RevellCyberShop4u ini terdiri daripada individu-individu yang mempunyai matlamat sama untuk memperolehi pendapatan tambahan menggunakan internet sebagai media pemasaran serta sah dari segi undang-undang. Mereka jadikan Internet sebagai TOOLS mereka mendapatkan pelanggan, rakan kongsi dan teknik menyalurkan maklumat perkongsian 24 jam setiap hari.

Hanya RM50 Sebulan? Memang Semua Orang Mampu! Kini, setiap orang mampu menyertai program RevellCyberShop4u. Dengan hanya beralih tempat membeli barangan keperluan harian sebanyak RM50 hingga RM200 sebulan, anda mampu menjana pendapatan tanpa had dengan membina rangkaian pengguna dan usahawan yang stabil dengan sistem sokongan RevellCyberShop4u. Sesiapa sahaja mampu menjadi usahawan yang berjaya dengan bermula sebagai pengguna bijak sahaja, program ini sudah terbukti membawa kejayaan sejak ditubuhkan pada tahun 2005. Bukan cerita rekaan atau permainan, tetapi ianya NYATA berkesan. Masih ragu-ragu? lihat testimoni di sini.

RevellCyberShop4u ditubuhkan 
untuk anda yang
menyedari potensi Internet sebagai saluran pendapatan yang lumayan. Menyediakan bantuan latihan dan pemasaran secara online bagi mereka yang serius membina pendapatan mereka. BONUS hebat buku digital PERCUMA   "Rahsia Pemasaran Melalui Internet" sebagai tanda "Terima Kasih" kerana menjadi sebahagian keluarga kami oleh Founder Team700,
En. Nor Azman b. Abu Sahir. (Mentor RevellCyberShop4u).

Program ini cukup mudah. Tidak perlu menjual. Guna..guna..pakai..pakai..dapat bonus. Kemudian bercerita dan iklankan website peribadi anda yang akan diberikan secara percuma. Sertailah sekarang!


UBAH JENAMA & TAMBAH PENDAPATAN

Pihak syarikat iaitu REVELLGLOBAL menyediakan berbagai jenis produk untuk keperluan sehari-hari. Produk yang ditawarkan adalah produk berkualiti tinggi dengan fokus untuk meningkatkan kualiti hidup pengguna melalui peningkatan kesihatan dan kecantikan yang selaras dengan alam.

Penjagaan Diri Lelaki :
Minyak rambut, syampu, ubat gigi, sabun mandi, minyak wangi, bedak, deodorant.

Penjagaan Diri Perempuan :
Lipstik, makeup, penjagaan kulit, syampu, ubat gigi, sabun mandi, minyak wangi, deodorant, pencuci muka, losyen, perapi rambut, bedak, tisu muka, tisu wanita.

Penjagaan Diri Bayi/Kanak-kanak :
Bedak, Syampu rambut, Sabun mandian,Vitamin C

Penjagaan Kenderaan :
Minyak enjin ( 3 bulan sekali), syampu kereta/motor ( 2 bulan sekali), pembersih cermin (2 bulan sekali), pengilat dalaman (2 bulan sekali).

Minuman seisi keluarga :
Jus (oren/mangga/anggur), kopi dan teh


Penjagaan Rumah :
Serbuk pencuci pakaian, pencuci tandas, pencuci lantai, pencuci pinggan mangkuk, pelembut kain, penjagaan fabrik, penyembur serangga