(28-11-11) Fremleje og kylling

Idag har jag städat, efter att ha skrivit ansökan till tjänsten som handläggare hela helgen. Och att städa är som bekant inte min favoritsysselsättning. För att få det gjort - utan att bli till Hulken på köpet - så har jag lyssnat på General Knas och Sture Alléns Dansorkester på högsta volym hela dan!

Trots att jag var diciplinerad och metodisk, stod jag med hela köket kvar en halvtimma innan de eventuella hyresgästerna skulle komma. Embla kom hem direkt från frit och gav mig nästan hjärtinfarkt när hon ringde på dörren 20 i två - jag trodde det var hyresgästerna. Men hon var så duktig, hjälpte att sopa medan jag diskade, sprang ner med sopor och med tvättkorg, och torkade sen disk. Så vi hann, nästan.

De potentiella hyresgästerna var från Barcelona, verkade trevliga och förnuftiga och jag tror de vill ha lägenheten, men frågan är om de har råd. Jag berättade att Viviana, min italienska kompis, kommer till Köpenhamn i januari och behöver hyra ett rum, så det kunde de ju fundera på också.

Vi får se.

Chockbesked idag - fast det kan bara inte stämma - från SU-styrelsen; enligt den saksbehandlaren kan jag inte få SU om jag bor i Sverige...! Tänk om det stämmer? Jeg har inte för en sekund trott att det kunde stämma, men tänk om det gör det... Då faller ju alltihop?

Hu.

Sixen är trött och har bett att få gå och sova (17.54) och det hör ju inte till vanligheterna, så det är bäst jag låter honom göra det.  / r

PS Kylling handlade om att jag hittat på en suverän kryddning till kyckling med honung och ingefära mm Så vi har storfrossat i kyckling, och jag funderade då på om man kan frossa på samma vis om man slaktat sin egen kyckling... DS
Web omdømme
Samlet bedømmelse
 
Web omdømme
Samlet bedømmelse
 
Web omdømme
Samlet bedømmelse
 
Comments