Runes testside 


Hvordan benytte seg av Googles nye Page Creatorsystem - 1. underside

Runes TX-Blog

Visual Norway

FHLT Blog

Bloggen til Truls

Det jeg skal teste ut på denne siden er hvordan det går å lage undersider til den første. Jeg har duplisert den og har tenkt å lage en lenke hver vei - starten på et hierarki. For å komme tilbake til start tykker du her

I editoren står det videre til hvilken adresse den vil bli publisert. Det ser ut for at navnet gjøres automatisk - burde kanskje hatt en opsjon?

Lenken gjøres som en URL, men man kan også lenke til andre av sine hjemmesider under Google (man kan ha fem ulike "hovedsider"), til URL, egne filer eller e-post adresser. Man får finne ut litt etter hvert. Det synes i alle fall betydelig enklere enn ting som Dreamweaver, GoLive og denslags, men sikkert også mye mindre funksjonalitet for "profffene".

Jeg har også lagt ut et spørsmål på diskusjongruppene angående problemet med ulik effekt av dobbeltklikking på bildene alt etter hvor de kom fra.

Nå hadde jeg tenkt å lenke opp til en av mine egne videosnutter jeg hadde liggende. Den er i MP4-format, så det kan bli spennende om dette går i det hele tatt.

Det var en høyst uinteressant snutt fra vi kjøpte bil i fjor, men det gikk - sannsynligvis krever den Quicktime. Det tok også sin tid og det ble spørsmål om jeg ønske å lagre eller åpne etc.