Rendelőintézet

Szentgotthárd


TÁJÉKOZTATÓ

Januári oltási akciónapok

Az eddigi oltási akciók sikerére és az omikron vírusvariáns magyarországi megjelenésére tekintettel januárban több oltási akció is lesz a kórházi oltópontokon és a járási székhelyek szakrendelőiben, amikor ismét előzetes időpontfoglalás nélkül és helyszíni regisztrációval lehet majd kérni az oltást. Emellett az Országos Oltási Munkacsoport a háziorvosokat is felkérte arra, hogy a rendelési időben végzett oltásokon túl, ők is tartsanak kifejezetten oltási akciónapokat.

Januárban minden csütörtök és péntek délután 14.00-18.00 óráig, és szombaton 10.00-18.00 óráig lesz oltási akció az alábbi kórházi oltópontokon és járásközponti szakrendelőkben, az oltóhelyeken.

A Vas megyei oltópontok által működtetett oltási helyszínek:

Markusovszky Egyetemi Oktatókórház: Szombathely, Petőfi Sándor u. 43. (volt Tüdőgondozó)

Szent László Kórház: Sárvár, Rákóczi u. 30.

Vas megyei járási székhelyek oltóhelyei:

Celldömölk, Nagy Sándor tér 3. (Markusovszky Egyetemi Oktatókórház telephelye)

Körmend, Munkácsy utca u. 1. (Markusovszky Egyetemi Oktatókórház telephelye)

Kőszeg, Gábor Áron u. 1. (Egészségház)

Szentgotthárd, Hunyadi út 18. (Rendelőintézet)

Vasvár, Árpád tér 4/a. (Egészségház)

A háziorvosok által végzett pénteki és szombati vakcinálások időpontjairól, illetve helyszíneiről a háziorvosok és a települések polgármesterei adnak felvilágosítást.

Kérjük, hogy az oltásra hozza magával személyazonosító igazolványát, TAJ-kártyáját, második oltás esetén, az oltási lapját is. Az egészségügyi intézményekben védőmaszk használata kötelező!

A kórházi és a járási oltóhelyeken Pfizer, Moderna, Janssen és Sinopharm, a háziorvosoknál Pfizer, Janssen és Sinopharm típusú vakcinákkal lesz lehetőség az oltakozásra.

A várakozási idő csökkentése érdekében – amennyiben lehetősége van – kérjük, első és harmadik oltás esetén hozza magával kitöltve a hozzájáruló nyilatkozatot, amelyet a koronavirus.gov.hu weboldalról tud letölteni.

Vas Megyei Oltási Munkacsoport


Üdvözöljük!

A Szentgotthárdi Rendelőintézet szakorvosai és szakdolgozói egy, a Szentgotthárd és Térsége Önkormányzat által fenntartott, modern, tiszta, jól felszerelt intézményben várják Önt valamennyi orvosi alapszakmában.

A térség közel 15 000 lakosának magas színvonalú ellátását

biztosítja.

A fenti szakorvosi ellátásokon kívül területi és ifjúsági védőnői szolgálat és Egészségfejlesztési Iroda (EFI) áll a Szentgotthárd és térsége lakosai rendelkezésére. Rendeléseink a foglalkozás-egészségügyi ellátás kivételével biztosított betegeink számára térítésmentesen vehetők igénybe.

A beutaló köteles és /vagy előjegyzéssel igénybe vehető ellátások listáját az aláhúzott hivatkozásokra kattintva tekintheti meg.

Háziorvosok betegfogadási rendje