Home‎ > ‎

Over Remy Verbeek

Sinds ik eind jaren 90 gestart ben als zelfstandig marketingconsultant heb ik menig productintroductie voor nieuwe producten en diensten begeleid. Daarbij ben ik mij meer en meer gaan toeleggen op productontwikkeling in combinatie met de marketingactiviteiten die nodig zijn om een product/dienst/opleiding in de markt te zetten. De laatste jaren heb ik voornamelijk gewerkt aan de productontwikkeling van nieuwe online diensten en daarvoor de productintroductie verzorgd.

Mijn kracht ligt in het regelmatig en helder communiceren met alle belanghebbenden en betrokkenheid te creëren bij het management en in de organisatie. Ik constateer tijdig
valkuilen en afwijkingen, spreek deze door met de opdrachtgever en draag direct oplossingen aan. Ik zie nieuwe kansen en ben in staat om tijdig bij te sturen indien dat nodig is. 

Wat ik bewerkstellig is dat een nieuwe dienst of product meer is dan de losse delen. Er vormt zich een geheel van alle marketing- en communicatiecomponenten waarbij van A tot Z samenhang is te zien - met in het hart het nieuwe product of de nieuwe dienst. 
" ...... alles wat hij aanraakt verandert in goud."