Home‎ > ‎

Opdrachtgevers


De Consumentenbond

Project juridisch advies
Opzetten en introduceren van juridisch advies & hulp aan consumenten. Met dit project wordt er door de Consumentenbond juridisch advies voor de meest voorkomende consumentenvragen op de website ontsloten, telefonisch juridisch advies door experts gegeven en daadwerkelijk juridische hulp bij een consumentengeschil verleend. Dit laatste in samenwerking met de juristen van JuroFoon. www.consumentenbond.nl/juridisch-advies

Project Energiecollectief
Organiseren van het eerste online consumentencollectief voor energie. Energieleveranciers bieden middels een veiling hun scherpste energietarieven aan het collectief. Het laagste bod wordt voorgelegd aan alle consumenten van het collectief. Het collectief telde 46.000 consumenten en de helft daarvan is ingegaan op het bod.   

Project Energievergelijker
Opzetten en introduceren van de Energievergelijker, een online service waarmee consumenten eenvoudig tarieven, producten en kwaliteit van de verschillende energieleveranciers kunnen vergelijken. De consument heeft vervolgens de mogelijkheid om direct online over te stappen naar een andere energieleverancier. www.consumentenbond.nl/energie

Project Providers
Opzetten en introduceren van de Internet, TV en Telefonie Vergelijker, een online service waarmee consumenten eenvoudig tarieven, producten en kwaliteit van de verschillende Internet, TV en Telefonie providers kunnen vergelijken. De consument heeft vervolgens de mogelijkheid om direct online over te stappen naar een andere provider.
www.consumentenbond.nl/internet

Project Consumentenbond Pensioenlijn
Opzetten van de Consumentenbond Pensioenlijn, een telefonische informatielijn voor vragen over het pensioen. Online en offline communicatie over de pensioenlijn naar de leden. Afstemming met het callcenter. Kwaliteitsbewaking van de gesprekken.

Een businessplan voor het aanbieden van testinformatie in Polen
Uitvoeren van een marktverkenning, marktonderzoek en gedragsonderzoek in Polen. Pilots met wervingstechnieken Direct Marketing en Search Engine Advertising via Google Adwords. Onderzoek naar het marktpotentieel voor een consumentenmagazine en website met testinformatie. Aan de hand van de onderzoeksresultaten de kosten-baten analyse opstellen en de marketingstrategie uitwerken. 

Een businessplan voor het online aanbieden van testinformatie in Duitsland
Marktverkenning naar het aanbod van online productinformatie in Duitsland.  Marktonderzoek naar de klantbehoefte voor online productinformatie. Bouwen van een website met testinformatie en een pilot met Search Engine Advertising via Google Adwords in Duitsland. De kosten-baten analyse opstellen en de marketingstrategie uitwerken

Haalbaarheidsonderzoek naar een Consumententijdschrift gericht op vrouwen
Uitvoeren
van een markt- en concurrentieanalyse. De kosten-baten analyse opstellen en vervolgens de bladformule en marketingstrategie uitwerken.


Voedingscentrum

Haalbaarheidsonderzoek
Onderzoek onder basisscholen om richting te geven aan de toekomst van Smaaklessen: een lesprogramma over smaak, voeding en gezondheid.


Emesa BV

Marketing voor reisintermediair inpakkenenwegwezen.nl en vakantieveilingen.nl
Analyseren van de marketingafdeling. Een verbeterplan ontwikkelen en doorvoeren. Opstellen van het marketing jaarplan.
Uitdenken, organiseren en uitvoeren van online campagnes voor het werven van nieuwe consumenten.KPN Telecom

Interim Productmanagement Zakelijk Internet
Beleid en operationele besturing van snel internet  (DSL) voor zakelijke klanten. Organiseren van marketingacties om de klantenbase te vergroten en acties om omzetgroei te realiseren binnen de bestaande klantengroep. Introductie van nieuwe services op basis van het Internet Protocol, zoals Alarmering en Pinnen over IP.

 


Johan Cruyff College

Ontwikkelen van een competentiegericht onderwijsprogramma
Oprichten van de MBO opleiding Medewerker Marketing en Communicatie - Sport.
Het onderwijsprogramma is afgestemd op jonge sporters die naast het uitoefenen van topsport een MBO diploma willen behalen. www.cruyffinstitute.nl

 

Versatel

De marktintroductie voor telefonie via carrier pre-select in de zakelijke markt
Uitvoeren van de introductiecampagne met inzet van telemarketing, DM, radiocommercials en advertising.
Opstellen van een loyaliteitsplan ter stimulering van het gebruik van carrier select diensten en het minimaliseren van churn.

 

Priority Telecom

De marktintroductie van telefonie via de kabel
Opstellen van de productbeschrijving, productspecificaties, marktdoelstellingen, tarieven, distributie-,  en communicatiestrategie. Uitvoeren van de marktintroductie van Priority Telecom op basis van het opgestelde plan, waaronder het houden van producttrainingen en organiseren van de in- en outbound telemarketingactiviteiten; uitvoeren van de marketingcommunicatie met een DM campagne naar huishoudens ondersteund door advertising, radiocommercials, website en introductie events in vier grote steden. Ontwikkelen van de segmentatiestrategie na introductie.

UPC Delerkanalen

Opzetten van het dealerkanaal voor Internet, telefonie en Pay TV via de kabel
Opstellen van een database van potentiële dealers. Ontwikkelen van een tariefvoorstel voor het dealerkanaal. Redigeren van het dealerhandboek.
Ontwikkelen van promotiematerialen voor het dealerkanaal.

Chello Nederland

De marketingstrategie voor de Internet service provider Chello
Coördinatie bij de verkoop-, en marketingactiviteiten van Chello en opstellen en analyseren van de verkooprapportage.