És mi emberek ... ?


Egy igaz történet, mely Japánban történt:

Egy ház renoválása során egy japán felnyitotta a háza falát. A Japán házak falai fából készült, üreges falak. Ahogy bontott, felfedezte, hogy egy gyík ...van bent ragadva, mivel a fal szögelése közben egy szög átütötte az egyiklábát. Látja a japán ezt, sajnálja nagyon, és egyúttal kíváncsi is, hisz látja, hogy oda van szögelve, a ház pedig tíz éve épült!
Hogyan történt???
A gyík tíz évig túlélte ebben a helyzetben!!!!!
Egy sötét falon belül, mozgás nélkül ez lehetetlen és őrjítő!! 
Aztán elkezdett csodálkozni a japán, hogy élt túl tíz évig egy lépés megtétele nélkül – hisz a lába oda volt szögelve!!...Abbahagyta hát a munkát, és elkezdte figyelni a gyíkot, hogy mit is csinál ott, és hogyan táplálkozott tíz éven át. Később, nem tudni honnan, feltűnt egy másik gyík, étellel a szájában. Ohh! A munkás nagyon megdöbbent, és mélyen érintette a dolog. A gyíkot, akit a szög fogva tartott a sötét fal mögött, egy másik gyík etetett tíz éven keresztül…
El tudja képzelni? Tíz éven keresztül, fáradhatatlanul, anélkül, hogy feladta volna a reményt.
Meg tudná ezt tenni?
Meg tudná ezt tenni az Édesanyjáért, aki hosszú kilenc hónap után világra hozta? Vagy Édesapjáért, a barátaiért, a testvéreiért, a kollégáiért?

Képzelje el, hogy egy ilyen kicsi teremtmény meg tudja tenni, amit egy brilliáns elmével megáldott lény sokszor nem képes.

Ahogy a kommunikációs technológia fejlődik, az információhoz való hozzáférésünk egyre gyorsabbá és gyorsabbá válik. De a távolság az emberek között csökken, vagy növekszik?

Ne hagyja el soha azokat, akiket szeret, ne mondja soha, mennyire elfoglalt, amikor igazán szükségük van Önre!

Lehet, hogy Ön előtt hever az egész világ. De lehet, hogy Ön a világ az ő számukra!


Comments