Rekolan maja

Rekolan partiomaja


Viikoittaiset kokoukset järjestetään pääasiassa Rekolan aseman läheisyydessä, osoitteessa Kustaantie 47.


Rekolan maja, eli kämppä, sijaitsee Vantaan seurakuntayhtymän tontilla ja vuosien varrella olemmekin kokoontuneet mitä erikoisimmissa kokoustiloissa, mm. VR:n vanhassa junavaunussa. Suurien ja mahtavien talkootöiden avulla olemme kuitenkin saaneet nauttia jo pitkään omasta partiomajastamme Rekolassa, jossa riittää tilaa isommillekin porukoille. Viikoittain toimintaa järjestetään noin 200 partiolaiselle.


Kämpällämme on kaksi pienempää kokoushuonetta "Erakon kolo" ja "Glorian kammari" ja yksi isompi kokoushuone "Antintupa", jonka saa tarvittaessa jaettua kahtia. Kämpältämme löytyy myös toimisto kopiokoneineen, varasto ja pikku varasto (johon vain harvoilla ja valituilla on sisäänpääsy).


Lisäksi kämpällämme remontoitiin keittiö "Jukkisen pirtti" vuonna 2012, joten ruoantekomahdollisuudet isommallekin porukalle ovat oivalliset. Jos tarve suihkuun tai saunaan tulee, on sekin mahdollista. Lisäksi kämpällä palvelee kaksi WC-tilaa. Lukkojen takaa löytyy myös lippukuntien ”Museo”, jossa säilytämme historian havinaa vuosikymmenien ajalta. Ehkäpä ne kalsarit, jotka vedetään puuhun jokavuotisella kesäleirillä, löytyvät myös museosta. Oletko kuullut jo kalsarien tarinan?


Katso sivun alalaidassa liitteenä oleva PDF-tiedosto, josta löytyy tarkemmat tiedot majasta, sen koosta ja varustuksesta.


Rekolan maja on vuokrattavissa muille partiolaisille ja majan vuokrauksesta vastaa:


Leena

rekolanpartiomajanvuokraus (ät) kuksa.partio.fi

Ċ
Rekolan Metsäsiskot ja -Veikot,
20.2.2016 klo 8.03
Comments