Puku- ja merkkiohje

Sudenpennut ja seikkailijat käyttävät sinistä partiocollegea ja sitä vanhemmat virallista partiopaitaa.

College paitana voi käyttää Rekolan omaa paitaa tai Scandinavian Outdoor Storesta ostettavaa paitaa (15 €). Rekolan omia collegepaitoja voi ostaa esim. Kevätiltanuotio- tapahtumassa.

Merkkien sijoittelu: Paikkakuntatunnus on Vantaa ja piiritunnuksena on Pääkaupunkiseudun Partiolaisten piirimerkki. Alta löytyy linkki, josta löytyy tietoa mm. merkkien sijoittelusta.


Rekolan lippukunnilla on myynnissä myös Rekolan logolla varustettuja T-paitoja. Lisäksi johtajiston on mahdollisuus tilata Rekolan logolla varustettuja huppareita.


VINKKI!

Muistathan, että virallisena partiolaisten kauppana toimii Scandinavian Outdoor, mutta myös Partioaitasta saat kätevät välineet retkille ja leireille. Molemmista myymälöistä saat partiokortilla -10% alennuksen niin normaalihintaisista kuin alennustuotteistakin! Partiokortti ei ilmesty enää kotiin virallisessa kortin muodossa, vaan se on itse tulostettavissa/ tallennettavissa Kuksa-käyttöjärjestelmässä, johon jokainen kirjautuu omilla tunnuksillaan!
Jos sinulla on ongelmia kirjatumisen kanssa, ota yhteyttä lippukunnanjohtajiin: RMS asioissa Anninaan, RMV asioissa Janneen! 

Comments