Aikuinen - onko sulla pokkaa? 


Partio mielletään usein vain lasten harrastukseksi. Lapset ja nuoret ovatkin tärkein osa-alue harrastuksessamme – olemme Suomen suurin nuorisotoiminnan muoto. Aikuisilla on partio-ohjelmassa usein mahdollistajan rooli. Mutta mikä on tämä mystinen mahdollistaja? 

Aikuisten toiminta on sitä, että nuoret johtajat voivat keskittyä vastuun ottamiseen ja uuden oppimiseen. Vanhemmat ihmiset ympärillä tukevat ja opastavat lasten ja nuorten kehitystä. Kaikista parasta tässä on se, että se tehdään hyvässä porukassa pitäen hauskaa. 

Lippukuntiemme tukena on monenlaista ihmistä ja osaajaa. Aikuisten ei tarvitse välttämättä olla edes lapsirakkaita vaan riittää, että sinulla on halu auttaa omalla tavallasi.

Rekolassa on monta tapaa olla toiminnassa mukana. Aikuisille järjestetään myös paljon koulutusta kattojärjestöjen kautta ja tarjolla on myös paljon erilaisia vapaa-ajan tapahtumia vain ja ainoastaan aikuisille. Kaikki on sinusta itsestäsi kiinni. Mihinkään et sitoudu, ellet itse niin halua. Turha jännittäminen on syytä heittää nurkkaan ja kysyä itseltään: onko mulla pokkaa?


Aikuistoiminta Rekolassa

Lippukunnan pestit: miltä kuulostaisi muutaman tunnin kuukausittainen auttaminen lippukuntien tapahtumissa tai vastaavasti lapsiryhmän viikoittaisen toiminnan johtaminen ja suunnittelu? Entä ohjelmavastaavan, some-päivittäjän, yhdistyksen hallituksen jäsenen, kisakoordinaattorin tai tukiaikuisen rooli? Ota yhteyttä lippukunnanjohtajiin, niin voimme jutella lisää kiinnostuksesi kohteista.Comments