TERVETULOA 

Tervetuloa Rekolan Metsäsiskojen ja -veikkojen uusille nettisivuille. Meidän mielestä partio on paras harrastus! Meidän sivuilla voit saada kysymyksen vastaukseen, että miksi näin on. 

Ajankohtaista-osiosta löydät kaikki tulevat tapahtumat ja ajankohtaiset asiat. Kun painat kohtaa Ajankohtaista, pääset katsomaan ajankohtaisen kalenterin toiminnastamme. Yhteystiedoista taas löydät henkilön, johon olla yhteydessä mikäli jokin vielä jäi askarruttamaan. 

Mutta mitä partio on?

Partiota Rekolan Metsäsiskoissa ja -veikoissa on harrastettu yli 60-vuotta, joten meillä on vahvoja perinteitä, mutta tarmo uudistua. Rekolassa toimii yhteensä 16 viikoittaista ryhmää ja jäseniä meillä on kahdessa lippukunnassa yhteensä melkein 400 henkeä. Aikamoinen joukko mahdollistamassa mitä erilaisempaa toimintaa!

Partiossa retkeillään luonnossa, ulkoillaan, yövytään teltassa tai Askolan retkikämpällä, käydään erilaisilla leireillä, leikitään, uskalletaan, kokeillaan uutta, opitaan ja otetaan vastuuta. Ei siis pelkkää solmujen tekoa! Kuinka siistiä on oppia tekemään ruokaa retkikeittimellä luonnossa ja nauttia siitä ystävien kanssa? Partio on kokemuksia. 

Miten pääsen mukaan?

Toimintaryhmät-osiosta voit tutustua eri ikäkausien ryhmiin ja Yhteystiedot-välilehdeltä löydät lippukunnanjohtajien yhteystiedot. Laita heille viestiä ja he kertovat mahtuuko ryhmään vielä mukaan. Mikäli ryhmä on täynnä, pääsee kuitenkin jonoon odottamaan kunnes tilaa löytyy. 

Comments