TERVETULOA 

Tervetuloa Rekolan Metsäsiskojen ja -veikkojen uusille nettisivuille. Meidän mielestä partio on paras harrastus! Meidän sivuilla voit saada kysymyksen vastaukseen, että miksi näin on. 

Ajankohtaista-osiosta löydät kaikki tulevat tapahtumat, ajankohtaiset asiat ja toimintakalenterin. Yhteystiedoista taas löydät henkilön, johon olla yhteydessä mikäli jokin vielä jäi askarruttamaan. 

Mutta mitä partio on?

Partiota Rekolan Metsäsiskoissa ja -veikoissa on harrastettu yli 70-vuotta, joten meillä on vahvoja perinteitä, mutta tarmo uudistua. Rekolassa toimii yhteensä monia viikoittaisia ryhmiä ja jäseniä meillä on kahdessa lippukunnassa yhteensä melkein 400 henkeä. Aikamoinen joukko mahdollistamassa mitä erilaisempaa toimintaa!

Partiossa retkeillään luonnossa, ulkoillaan, yövytään teltassa tai Askolan retkikämpällä, käydään erilaisilla leireillä, leikitään, uskalletaan, kokeillaan uutta, opitaan ja otetaan vastuuta. Ei siis pelkkää solmujen tekoa! 

Kuinka siistiä on oppia tekemään ruokaa retkikeittimellä luonnossa ja nauttia siitä ystävien kanssa? Tai nauraa vatsansa kipeäksi hauskoille iltaohjelmille kesäisessä metsässä leirillä parhaiden kavereiden kanssa? Tai entäpä tavata uusia partiotuttuja ympäri pääkaupunkiseudun, ympäri Suomen tai jopa ympäri maailman - niihin kaikkiin asioihin mahdollistavat isot leirit ja yhteiset tapahtumat! 

Partio on kokemuksia! Partio on elämyksiä! 

Miten pääsen mukaan?

Toimintaryhmät-osiosta voit tutustua eri ikäkausien ryhmiin ja Yhteystiedot-välilehdeltä löydät lippukunnanjohtajien yhteystiedot. Laita heille viestiä ja he kertovat mahtuuko ryhmään vielä mukaan. Mikäli ryhmä on täynnä, pääsee kuitenkin jonoon odottamaan kunnes tilaa löytyy. 

Me tarvitsemme jatkuvasti myös uusia aikuisia mahdollistamaan toimintaamme lapsille, joten jos partiokärpänen on hiipunut vuosien saatossa, voi sen aina herättää henkiin. Tai vaikka et olisikaan koskaan partiota harrastanut, niin olet silti tervetullut. Kunhan vain tartut toimeen ja haluat vapaaehtoisesti tehdä hyvää lippukuntiemme eteen. Tässäkin tapauksessa ota yhteyttä lippukunnanjohtajiin. 

Comments