Wie ben ik

Kennismaking met Reiki

In het vroege voorjaar van 2001 woonde ik een lezing bij over reiki. Natuurlijk had ik er al het een en ander over gelezen en was behoorlijk sceptisch.Toch was ik er na deze avond overtuigd dat ik reiki moest gaan leren.

Reiki 1
Met bibberende knieën reed ik naar het noorden waar de Master(leraar) woonde die mij de beginselen van reiki wilde leren. Op 3 juli 2001 was het zover ik behaalde mijn eerste reiki graad. Het is zo mooi, dat je gelijk de eerste dagen de energie (de warmte) door je handen voelt stromen.Het werkte echt, en het bleek dan ook een heel mooi cadeautje voor mezelf te zijn waar ik mijn verdere leven van kan profiteren.

Reiki 2
Een jaar later en wel op 2 mei 2002 na dagelijks reiki gebruikt te hebben ben ik verder gegaan voor reiki 2. Dit is een mooie, diepere vorm om de kracht van reiki te ervaren wat voor mezelf heel bijzonder en fijn was. Ook de mensen en dieren om me heen gingen steeds vaker om reiki energie vragen.

Reiki 3a
Op 6 januari 2003 heb ik me in laten wijden in reiki 3a en heb later dat jaar  de master-cursus gevolgd. Sindsdien doe ik dagelijks mijn ervaringen op en heb vele mensen behandeld. Zij die een of meerdere behandelingen hebben ontvangen nemen vaak de beslissing zelf reiki te leren. Ze zien dat moeder natuur op deze wijze heel veel voor een ieder kan betekenen. Het is in ieder geval een verrijking voor het leven.

Cranio-Sacraal Therapie
In februari 2007 ben ik bij Osho Multiversite te Amsterdam begonnen met de opleiding Cranio-Sacraal therapie.
Vanaf December 2007 ben ik Cranio- Sacraal Relaxatie therapeut.

Het diepere werk van C-S is in combinatie met Reiki heel bijzonder.
In mijn werk combineer ik kennis en ervaring met intuïtie.
Zo bied ik ondersteuning bij gezondheid, welzijn en ontspanning waarbij het zelf genezend vermogen
een extra boost krijgt!

In het voorjaar 2011 heb ik de Workshop Aura en Chakra's ontwikkelt. Inmiddels zijn we van start gegaan met deze boeiende Workshop met heel veel veelzijdige informatie en oefeningen.
De reacties zijn weer erg positief!

TAROT KAARTEN LEGGEN / LEZEN
Met succes heb ik enkele jaren geleden examen gedaan voor de opleiding Tarot Kaarten leggen en lezen.
Een veelzijdige opleiding die mij veel verrijking geeft.
Het is heel bijzonder dat je door de kaarten meer inzicht krijg over hoe je in het leven staat en wat je mogelijkheden zijn.
Voor een Tarot Reading kun je contact opnemen.