Афилиейт - Affiliates

Афилиейт програми и интернет комисионни
Знаеш ли какво е афилиейт линкове в интернет?

Интернет е една огромна мрежа, която дава възможности за всичко. Афилиейт програмите са програмим, с помощта на които получаваш комисионна, ако препоръчваш продукти в твоя блог. А какво е един Блог? Блогът е един уеб сайт, в който ти пишеш, за каквото ти харесва.


Аз винаги препоръчвам да пишеш само за една тема. Например, ако ти харесва модата, говори в твоя блог само за мода, ако искаш да пишеш за твоите екскурзии, е по- добре да си отвориш един нов блог, който ще ти струва само 17 лв, защото хостинга го имаш вече. За повече информаци, натисни Инсталация на wordpres


Как работят афилиейт програмите и афилиейт линковете?
Надявам се да разберете схемата :)! Блогърът дава пълна информация за един продукт( дрехи, обувки, бижута, услуги и т.н), препраща един клиент към съотвения онлайн магазина и ако този клиент купува, блогърът си получава комисионна. Много е лесно за хората, които имат онлайн магазини, те имат 2 варианта:

Да контактуват с една фирма за СЕО оптимизация и с експерти за онлайн маркетинг, за да могат да продават повече и за да излизат на първите позиции в google(този вариант е доста скъп и не осигуряват продажби, освен това е трудно да познават продуктите на магазините)
Да инсталират една малка програма, която всеки един от нас може да си вземе един личен линк на афилиейт и да получава комисионна от всички продукти, които купуват хората, които сме препратили. (този вариант е най -нубавият за мен, защото караш експертите и хората, които разбират от продуктите да дават супер много информация и севети, инструкции за една комисионна → за по вече информация натисни тук.

- АФИЛИЕЙТ МРЕЖА - АФИЛИЕЙТ ПРОГРАМА - АФИЛИЕЙТ МАРКЕТИНГ  -
- AFFILITE МРЕЖА -  AFFILIATE ПРОГРЯАМИ- AFFILIATE МАРКЕТИНГВсеки един се занимава с неговата си работа: магазинът изпраща продуктите и подновява наличността, а блогърите и експертите- продават. Ако познавате някой, който има онлайн магазин и иска да продава повече, пратете този пост, така всички ще можем да продаваме и да получаваме пари от интернет. За да видите приложенията, които се инсталират в онлайни магазините, които са безплатни, можете да ги разгледате и да изтеглите от това място.Афилиейт програми за блогове
Един блогър може да намери в гугъл онлайн магазини с афилиейт програма или може да ги намери в директориите за афилиейти; натиснете тук, за да видите директорията на фирмите, които предлагат този вид продажба. Ако имаш магазин, само трябва да се запишеш в директорията, а ако си блогър можеш да знаеш кой го предлага :), също както уеб сайтове за запознанства, хехе. Много големи фирми в интернет предлагат тези програми и комисионни, само трябва да обърнете внимание на страницата.

Как контролираме продажбите и купувачите, които пращаме?

Афилиейт програми за блог
Снимката не се вижда много добре, но намерението ми е да имате малка представа за това как да контролирате печалбата, посещенията и т.н. Когато регистрираме програма за афилиейти, в нашия профил обикновено можем да видим следното