Hem

INSTÄLLT - inget öppet hus på Redet 19/3 kl. 18.00

Öppet hus har ställts in med hänsyn till utvecklingen av Corona-viruset. Vi skjuter upp evenemanget tills vidare.
Söker ni förskoleplats?
Välkomna till informationskväll på föräldrakooperativet Redet!

Torsdagen den 19/3 kl 18:00 är det öppet hus i våra lokaler på Vackra vägen 14 i Sundbyberg. På plats finns pedagoger som berättar om verksamheten samt föräldrar som beskriver hur rollen som förälder i organisationen ser ut. De senaste åren har Redet fått högst betyg i föräldraskattningarna av alla förskolor i Sundbyberg. Kom, ta en kopp kaffe och prata med oss så ska vi försöka visa vad som gör förskolan så bra!

Plats: Redets förskola, Vackra vägen 14 (ingång från gården)
Tid: Torsdag 19 mars kl 18:00-19:00

Osa gärna via Facebook eller anmalan@redet.nu så vi får ett litet hum om hur många vi blir!

Likabehandlingsplan

Lokal arbetsplan


Öppet hus på Redet 10/10 kl. 18.00

Söker ni förskoleplats?
Välkomna till informationskväll på föräldrakooperativet Redet!

Torsdagen den 10/10 kl 18:00 är det öppet hus i våra lokaler på Vackra vägen 14 i Sundbyberg. På plats finns pedagoger som berättar om verksamheten samt föräldrar som beskriver hur rollen som förälder i organisationen ser ut. De senaste åren har Redet fått högst betyg i föräldraskattningarna av alla förskolor i Sundbyberg. Kom, ta en kopp kaffe och prata med oss så ska vi försöka visa vad som gör förskolan så bra!

Plats: Redets förskola, Vackra vägen 14 (ingång från gården)
Tid: Torsdag 10 oktober kl 18:00-19:00

Osa gärna via Facebook eller anmalan@redet.nu så vi får ett litet hum om hur många vi blir!

Öppet hus på Redet 14/3

Söker ni förskoleplats?
Välkomna till informationskväll på föräldrakooperativet Redet!

Torsdagen den 14/3 kl 18:00 är det öppet hus i våra lokaler på Vackra vägen 14 i Sundbyberg. På plats finns pedagoger som berättar om verksamheten samt föräldrar som beskriver hur rollen som förälder i organisationen ser ut. De senaste åren har Redet fått högst betyg i föräldraskattningarna av alla förskolor i Sundbyberg. Kom, ta en kopp kaffe och prata med oss så ska vi försöka visa vad som gör förskolan så bra!

Plats: Redets förskola, Vackra vägen 14 (ingång från gården)
Tid: 14 mars kl 18:00-19:00

Osa gärna via Facebook eller anmalan@redet.nu så vi får ett litet hum om hur många vi blir! Redet erbjuder extrajobb

Förskolan Redet söker dig som vill ha ett extrajobb på deltid, vid behov, då vår personal är på utbildning eller ledighet. Vi söker dig som trivs i en mindre, väl utvecklad pedagogiskt verksamhet där du är en del av gänget. Vi tycker att stabilitet för barnen är viktigt så därför vill vi gärna att du ser långsiktigt på att arbeta hos oss.

 

Vår verksamhet kännetecknas av nyfikna och initiativrika barn, stabil personalgrupp och engagerade föräldrar. Om detta låter spännande, skicka din intresseanmälan med CV och ett personligt brev till ansokan@redet.nu

 

Välkommen till oss!
Redet förskola
Redet är en väl inarbetad privat förskola som drivs som föräldrakooperativ. Redet startade 1991 och ligger i centrala Sundbyberg.

Cirka 32 barn går på Redet, uppdelade på två avdelningar: Kråkan och Skatan. Båda avdelningarna är syskongrupper med barn från 1 till 5 år.

På Redet arbetar personalen med en bred pedagogisk inriktning där barnet sätts i centrum. Målet med verksamheten är att ge varje barn en trygg och stimulerande miljö. Som en röd tråd i arbetet strävar man efter att skapa en positiv atmosfär där varje barn kan utvecklas i sin egen takt.

Barnen är ofta indelade i tvärgrupper utifrån Friluftfrämjandets åldersindelning. Flera i vår personal är även utbildade hos Friluftsfrämjandet. Redets barn ur de äldre åldersgrupperna får ett medlemskap hos Friluftsfrämjandet och under våren och hösten besöker de äldre barnen skogen varje vecka.

 

Vi vill låta barnen få möjlighet att prova på saker inom flera olika områden eftersom barn föds fulla av livs- och upptäckarglädje. Detta vill vi hjälpa dem att ta vara på! För bland det allra viktigaste som finns är att ha roligt tillsammans!

Förskoleavgiften följer kommunens maxtaxa och betalas direkt till Sundbybergs kommun. Därutöver betalar varje förälder en engångsavgift på 250 kronor, d v s 500 kronor för ett föräldrapar, för att bli medlem i Föräldraföreningen Redet.