Hem

Redet söker en barnskötare

Vi söker en barnskötare för vikariat till vår förskola. Tjänsten innebär både ansvar i mottagningskök och arbete i barngrupp.

Tillträde den 4 mars 2019, och vikariatet löper till och med 13 mars 2020, med möjlighet till tillsvidareanställning.

För mer information, klicka här för annons i pdf-format. Skicka din CV och personligt brev till ansokan@redet.nu senast den 15 februari.
Redet erbjuder extrajobb

Förskolan Redet söker dig som vill ha ett extrajobb på deltid, vid behov, då vår personal är på utbildning eller ledighet. Vi söker dig som trivs i en mindre, väl utvecklad pedagogiskt verksamhet där du är en del av gänget. Vi tycker att stabilitet för barnen är viktigt så därför vill vi gärna att du ser långsiktigt på att arbeta hos oss.

 

Vår verksamhet kännetecknas av nyfikna och initiativrika barn, stabil personalgrupp och engagerade föräldrar. Om detta låter spännande, skicka din intresseanmälan med CV och ett personligt brev till ansokan@redet.nu

 

Välkommen till oss!
Redet förskola
Redet är en väl inarbetad privat förskola som drivs som föräldrakooperativ. Redet startade 1991 och ligger i centrala Sundbyberg.

Cirka 32 barn går på Redet, uppdelade på två avdelningar: Kråkan och Skatan. Båda avdelningarna är syskongrupper med barn från 1 till 5 år.

På Redet arbetar personalen med en bred pedagogisk inriktning där barnet sätts i centrum. Målet med verksamheten är att ge varje barn en trygg och stimulerande miljö. Som en röd tråd i arbetet strävar man efter att skapa en positiv atmosfär där varje barn kan utvecklas i sin egen takt.

Barnen är ofta indelade i tvärgrupper utifrån Friluftfrämjandets åldersindelning. Flera i vår personal är även utbildade hos Friluftsfrämjandet. Redets barn ur de äldre åldersgrupperna får ett medlemskap hos Friluftsfrämjandet och under våren och hösten besöker de äldre barnen skogen varje vecka.

 

Vi vill låta barnen få möjlighet att prova på saker inom flera olika områden eftersom barn föds fulla av livs- och upptäckarglädje. Detta vill vi hjälpa dem att ta vara på! För bland det allra viktigaste som finns är att ha roligt tillsammans!

Förskoleavgiften följer kommunens maxtaxa och betalas direkt till Sundbybergs kommun. Därutöver betalar varje förälder en engångsavgift på 250 kronor, d v s 500 kronor för ett föräldrapar, för att bli medlem i Föräldraföreningen Redet.