Presentasjon

RC Laser er en radiostyrt Laser i skala 1:4 av den originale Laser, OL-klassen i seiling/enmannsjolle for damer og herrer.

Båten er solgt i mer enn 9000 eksemplarer verden rundt.

I Norge har vi foreløpig registrert 26 båter, og klasseklubben Norsk RC Laserklubb ble formelt stiftet 30.06.2009.

Seilklar

Båten kommer ferdig fra fabrikken og er klart til sjøsetting etter bare noen minutter. Det er bare 6 deler - skrog, kjøl, ror, mast, bom og seil - man trenger ingen verktøy for montering. Når du har rigget opp et par ganger og vet hvordan det skal gjøres rigger du båten på et par minutter.
 

Like muligheter

RC Laser er for alle - barn, voksne, eldre og funksjonshemmede. Båten er det naturlige valget for seilskoler og for utleie fordi den er både robust og enkel å håndtere. Og på samme måte som den virkelige Laseren; alle båter er helt identiske og det er derfor bare seileren selv det kommer an på.
 
 
 
 
 

Lommebåt

RC Laser er så enkel å ta med seg at du vil ha den i bilen for å kunne seile når mulighetene byr seg. Eller i båten når du er på ferie. Eller du kan ta den med på flyet for å delta i internasjonale mesterskap. Du kommer til å ha den med deg over alt - fordi du kan!
 

Seil over alt

RC Laser har en 40 cm kjøl. Så over alt hvor du finner vann som rekker deg til knes kan du seile med den. Seil på sjøen, i en dam eller i et svømmebasseng. 

Historie og bakgrunn

RC Laser er designet av Jon Elmaleh i samarbeid med den verdenskjente seileren og båtkonstruktøren Bruce Kirby. Av alle Kirbys konstruksjon er Laser med 200 000 båter bygget og solgt siden den ble lansert i 1971 den best kjente.

RC Laser er laget med utgangspunkt i den samme Laser, med noen mindre modifikasjoner for å fungere bedre som modellbåt.

Bruce Kirby t.v. og Jon Elmaleh                
 

Komplett pris

RC Laser kommer med radioutstyr og det du trenger for å seile - det er ingen ekstra kostnader utover 12 stk AA batterier til radioutstyret.
 
 
Comments