Blog‎ > ‎

Internationale Ontmoeting in Eindhoven, 25 januari 2020

Geplaatst 26 jan. 2020 04:52 door Reddingsbrigade RbStaphorst   [ 26 jan. 2020 04:54 bijgewerkt ]
Zaterdag 25 januari was de Internationale Ontmoeting in Eindhoven. De RBS ging met drie seniorenteams en een juniorenteam naar Eindhoven. We kwamen bijna te laat aan, maar gelukkig konden we nog meedoen.

Alle teams kregen twee scenario's van twee minuten om op te lossen. Het eerste ongeval was een scenario waarbij mensen in en om het water door wespen waren gestoken. Het tweede scenario was een brand aan de andere kant van het zwembad. Meerdere mensen hadden brandwonden.

Na de twee voorrondes gingen de beste acht teams door naar de finale. Er deden zeven juniorenteams mee, dus de junioren deden sowieso mee aan de finale. Bij de senioren ging alleen het team bestaande uit Anouk, Mathijs, Dewin en Bert door naar de finale.  
Voor de andere teams kwamen uit, Yonec, Nikki, Chakyra, Melvin en Pip, Bart, Arnoud, Remco, helaas hadden zij op klein punten verschil de finale niet gehaald. 

In de finale kregen de teams een scenario met een ruzie en meerdere dronken personen voor hun kiezen.

Bij de prijsuitreiking werd duidelijk dat het juniorenteam bestaande uit Marisha, Stefan, Jasmijn en Ilze eerste was geworden met Marisha als leider die daarmee ook nog een 2e plek had behaald. De senioren haalden jammer genoeg geen podiumplaats.

Na de wedstrijd werd volgens traditie weer gegeten bij Mini-resto Happy House, beter bekend als de Chinese Patatboer, in Heteren.