5. Tavoite

 
Makunautintoja ja terveyttä

Tavoitteenamme on ollut luoda rauhallinen ja viihtyisä ravintola, jossa tarjoillaan tuoretta ja
terveellistä thai-ruokaa, ja jossa laatu ja hinta ovat kohdallaan. Maun ohella ruuan terveellisyys on meille tärkeä asia. Kun nautimme tuoretta, vastavalmistettua ruokaa, vältymme monilta haitallisilta lisä- ja säilöntä- aineilta, joille joudumme altistumaan, kun käytämme kauppojen teollisesti valmistettuja ja käsiteltyjä eineksiä ja pikaruokia.

Käytämme paistamiseen ainoastaan juoksevaa
rypsiöljyä, jonka terveyttä edistävät komponentit ovat yleisesti tunnettuja. Myös runsaasti vitamiinejä, hivenaineita ja antioksidantteja sisältäviä kasviksia kuluu keittiössämme paljon. Voi ja kerma eivät kuulu keittiömme raaka-aineisiin ja suolan käytön pyrimme rajoitamaan minimiin ja silloinkin käytämme terveellisempää mineraalisuolaa , jossa osa natriumista on korvattu terveellisemmällä kaliumilla.

Kala on todettu useissa tutkimuksissa
terveelliseksi ruokavaihtoehdoksi. Kalan omega-3-rasvahappojen (EPA,DHA ja alfalinoleenihappo) on todettu suojaavan mm. sydän-, ja verisuonitaudeilta ja kala on erinomainen d-vitamiinin , seleenin ja proteiinin lähde. Syksyllä 2013 olemme lisänneet kalan tarjontaa siten, että usein lounasbuffeessa on myös kalaruokavaihtoehto.
Uskomme, että monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio edistää hyvinvointiamme, eikä terveellisen ruuan tarvitse olla mautonta.
Tervetuloa kokeilemaan suuren suosion saanutta lounaspöytäämme!
Comments