Nieuwsbrief Kortingenactie

Nieuwsbrief 23-05-2017   Code voor bestellen via Touch is: WYV5DT4N

Aanbiedingen op www.kortingenactie-zuid.nl bij Lastminute en Pathé kaarten
Wist u dat wij op onze website div. leuke aanbiedingen hebben staan, zoals kaarten voor diversen bioscopen in Nederland, ZooParc Overloon, Duinrell met en zonder tikibad, Thermea 2000, Thermen Arcen, Movie Park Germany, Dolfinarium en de Efteling. In de bijlage bij deze nieuwbrief kunt u precies lezen hoe u de kaarten kunt bestellen. Neem nu bijv. Dolfinarium hier voor betaald u geen
€ 27.50 maar slechts € 14.75 per persoon. Ook hebben we kaarten voor de Euromast incl koffie en gebak. U betaald voor slechts 2 personen geen € 50.00 maar slechts € 18.00

Night at the Park, 24 juni 2017 Zuiderpark Den Haag
Nog één keer klimmen de favoriete bands van weleer op een Nederlands festivalpodium en bezorgen ze ons de avond van ons leven. De artiesten zijn, op een aantal jaartjes na, geen spat veranderd; het enthousiasme straalt er vanaf en muzikaal zijn zij nog net zo sterk als toen. En wij nog net zo fan als vroeger… Tijdens Night at the Park 2017 sieren Paul Young, Diesel, Level 42, UB40 (feat Ali, Astro & Mickey) en Garland Jeffreys de line-up!  Kaarten voor Night at the Park zijn te bestellen via de link op onze website www.kortingenactie-zuid.nl voor slechts € 25,00 (excl. 2.95 servicekosten) per kaart.

The Bodyguard nu € 29.95 per persoon 1e rang (excl. € 6.95 boekingskosten)
Hierbij een exclusieve bedrijfsaanbieding voor de voorstelling The Bodyguard met o.a. Romy Monteiro, April Darby, Dave Mantel en Mark van Eeuwen in het Beatrix Theater Utrecht. Al meer dan 750.000 bezoekers beleefden deze gevaarlijk lekkere hitsensatie. Pak uw laatste kans om te genieten van een sterrencast en alle wereldhits van Whitney Houston, waaronder ‘I will always love you’ voor maar liefst € 29,95 per kaart (excl. € 6.95 boekingskosten per kaart)  Deze aanbieding is alleen geldig op de daarvoor aangegeven data in mei en juni en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.  Kijk voor meer informatie en het bestellen van de kaarten op onze website www.kortingenactie-zuid.nl  Let op!! Op=op!!

10 Euro korting op de Strandconcerten van Anouk & Doe Maar
Anouk, de meest succesvolle rockzangeres van Nederland geeft vrijdag 8 september een groots concert op het strand van Scheveningen. Ook de dag erna, zaterdag 9 september, gaat memorabel worden. Een van Nederlands grootste bands, Doe Maar, geeft dan namelijk éénmalig strandconcert waarin al hun hits voorbij komen! Tijdens deze concerten sta je op het Scheveningse strand met je de voeten in het zand en uitzicht op zee genieten van twee fantastische concerten. Mis dit dus niet!
Kijk voor meer informatie en het bestellen van de kaarten op onze website
www.kortingenactie-zuid.nl  Let op!! Op=op!!

Zooparc nu slechts € 7,50 p.p. mede mogelijk gemaakt door Kortingenactie
Voel je een échte ontdekkingsreiziger en ga op expeditie bij ZooParc Overloon. Hier ben je verzekerd van avontuurlijke ontmoetingen met bijzondere diersoorten in een prachtige, natuurlijke omgeving.
Van stoere baardapen tot felroze flamingo’s en van indrukwekkende miereneters tot de brullende leeuwen. Ook dieren als cheetahs zijn van vlakbij te bewonderen en sinds kort ontmoet je er zelfs witte tijgers! Jij beleeft een avontuurlijk dagje uit! Kaarten alleen verkrijgbaar via www.kortingenactie-zuid.nl rechts op de site bij lastminute en pathé kaarten.