Fietstocht RAS/BPA 18082018

THEATER IN HET GROEN  -- THEATER IM GRÜNEN. 

Dit evenement, georganiseerd door de stichting Volkscultuur Arcen, was vorig jaar goed bevallen, daarom snel aangemeld bij jan Simons.  Vrijdag hoorden wij hoe laat wij vertrokken. 

Om 09:30 kwam een groep bijeen bij de Lambertuskerk Blerick, daarna pikten wij weer anderen op bij de Familiekerk in Venlo, door gefietst naar de sporthal in Velden,  waar zich nog weer anderen aansloten. 

Na de aanmelding, een lint om het stuur, gingen wij anderom als vorig jaar. Nu reden wij naar het veer in Velden, Lomm, het hanik, Arcen, Golfbaan de Hamert, Lingsforterweg, Holter Bruch, Jagersrust en Plantencentrum Velden met als eindpunt het terras in Venlen. Smaakte goed na de vele kilometers. Bij de thuiskomst stonder er 55 kilometers op de teller. 

Op de foto's op de site kunt U zien wat voor soort voorstellingen wij gezien hebben. Iedereen heeft zich enorm geamuseerd.  Gelukkig zijn de meningen verdeeld, de één vond de man uit de buurt van Kazachstan, die overigens veel talen sprak, waaronder het Nederlands,  bij de Golgbaan het best,

de ander koos voor het leuke stel die onder andere met pleeborstels gooiden.

Ook de man met zijn dikke buik waar elke keer andere zaken te voorschijn kwamen kreeg veel applaus.  De Eengelsman bij Holter Bruch was wat minder. 

Kortom het was een gezellige dag , dank zij onze gids Jan,  die ook wel eens de weg kwijt raakte , maar toch steeds weer op het goed spoor uitkwam. Jan , Klasse!! 

Alle deelnemers bedankt voor de geweldige sfeer onderling en hopelijk tot volgende keer. 

Marb

Foto's klik HIER