Fietsers groep


Momenteel is er een winterstop

 Vragen of suggesties? Bel me gerust, telefoon 0634560147 (Jeu Hoffmans) 


Wat vliegt de tijd, nog sneller dan zij fietsen. In de periode van april tot en met september, met uitzondering van de vakantietijd, wordt er elke zaterdagmorgen een afstand afgelegd. Dit gebeurt al 40 jaar, de afstand is kleiner geworden, de leeftijd van de deelnemers hoger.

Het afgelopen jaar was een succesjaar, Jeu Hoffmans heeft het goed geregeld, geen druppel regen. Wel een tuinder die ook de weg beregende, maar dat mag de pret niet drukken. Zelfs en dat is ook uitzonderlijk, geen enkele lekke band.

Wel waren de laatste twee afsluitingsritten , met tropische temperaturen,  zelfs op het terras werd de schaduw opgezocht.  De twee sluitingsritten zijn historisch, dan wordt er gestopt voor een terrasje pikken. Al jaren Griendsveen, de morgenstond, maar door Bokkenollen, moesten wij uitwijken naar Het Toon Hermans Park.

De laatste rit is in de omgeving van Reuver, met op het laatst koffie en pruimenvlaai. De pruimenvlaai was dit jaar illegaal, dat wil zeggen niet uit eigen tuin,> Volgend jaar beter!! Schitterend dat dit zo gebeurt, dan komen ook nog andere ex-fietsers ons weer de hand schudden. De Reuverse fietsers en de exxen zijn ooit met Wim Holthuijsen (zaliger) mee gekomen om bij ons te fietsen. 

Het is altijd weer leuk om elkaar te ontmoeten. 

Het seizoen zit erop, nu worden de mountainbikes weer van stal gehaald. Alhoewel met dit mooie weer is dat nog niet nodig. 

Wij gaan weer denken aan het  programma van 2019, het is lastiger omdat de afstand van verst van elkaar afwonenden fietsers meer dan 30 km is. Maar ook dit jaar zijn we er weer uitgekomen. 

Onze dank aan Jeu voor de organisatie en Bert en Mieke voor de afsluiting met Reuverse proemeflaaj 

oktober 2018
Marb