Wandeling op het Floriadeterrein (26 februari 2015)

Het Floriadeterrein, net buiten Venlo, werd even opgeschrikt doordat er een horde mensen aankwam, waren de AS ROMA-supporters op het verkeerde adres of was er een belangrijke persconferentie over een nieuwe floriade? Geen van beide.

Nee, het waren met camera's uitgeruste BPA-ers die met elkaar de strijd aangingen voor de mooiste foto, wel pech want nummer 6 van de petanque was er ook . Al met al een schitterende opkomst. Je moet als vereniging toch blij zijn met zo'n leden!!

De wandeling was leuk, een slingerende route over het terrein, en er werden door sommigen nog dingen ontdekt die ze nog nooit hadden gezien. Ook voor de mindere wandelaars was er ruimte om de route aan te passen. Halverwege een pauze met lekkere vlaai en koffie bij het gebouwtje van de Footgolf. Wij pasten er allemaal in.

De terugtocht werd ingezet en weer slingerend kwamen we droog bij het eind- beginpunt.

Naast de leuke middag is, zo wordt gedacht, het bestuur er in geslaagd de leden te laten zien wat voor een mooi terrein er in de omgeving ligt. Wandelen, fietsen en eventueel ook voor met de kleinkinderen, een enorm veilig fiets- wandel- en speelterrein. Komt U nog een keer op het Floriadeterrein, maak een foto en stuur hem naar onze site.

De groep fietsers uit Tegelen zijn begeleid tot de stadsgrens (voor de veiligheid) via het nieuwe fietspad, de Bike way. Een verbinding tussen Blerick Station en (bijna) Horst America station.

Nu zijn we natuurlijk in afwachting van de foto 's, de kansen stegen want de hoffotograaf moest jammer genoeg verstek laten gaan. Enkele fotografen wrongen zich in allerlei bochten en standen om de hoofdprijs te verkrijgen. De jury let echt wel op Matchfixing. De eerste mooie producten zijn nu al te zien op onze website. Met een neutrale blik: “Geweldig”

Nog even verder met de fotowedstrijd:

De foto's die vóór 15 maart naar het BPA e-mailadres (infobpavenlo@gmail.com) zijn gestuurd, doen mee. Op die foto's kan worden gestemd.
Het stemmen gaat als volgt:
Elk BPA-lid kan vanaf 15 maart tot 15 april via de bovengenoemde e-mail een stem uitbrengen op één foto.

Elke foto is genummerd.

Onze webmaster telt samen met een Jury-lid de stemmen.

Ga stemmen!! Het verschil met de politiek, wij beloven niets.


Bram Moens

Ga naar de fotowedstrijd, klik HIER