Petanque en Kerstpakketten  

Speciaal om onze bezorgers het gemakkelijke te maken organiseren wij de petanque zodanig dat tegelijk een groot aantal kerstpakketten via hun naar naar de leden gaan.  Lichte paniek toen bleek dat de leverancier niet precies wist wie laat hij die dag zou komen.  Gelukkig viel het achteraf allemaal wel mee. Zodoende kon iedereen na een mooie middag in de hal met een pakket naar huis gaan. Tevens namen sommigen het pakket voor kennissen in de buurt mee. Scheelt een hoop werk. 

Het niveau van het Petanquen stijgt, men kent de regels en heeft meer gevoel met het gooien. Het strijdtoneel was mooi om te zien. Ook het systeem dat men steeds met anderen tegen anderen speelt is mooi. Dat het niveau is gestegen bleek wel dat een nieuwe speler, hij zou wel eens iedereen laten zien hoe gemakkelijk het is, alle partijen verloor en de poedelprijs mee mocht nemen. 

Leuk een partijtje spelen even wat drinken en dan weer een nieuwe partij. Zo vliegt de middag om. Na drie partijen konden de prijzen uitgereikt worden;  Grote winnares: Mieke Bouwman. Alle partijen gewonnen.  Ook Peter Jacobs en Jan Smulders vielen in de prijzen. Alleen wie had nu de poedelprijs?  

Ons oudste lid, 96 jaar, kwam door de taxi wat later, maar hij heeft zich toch goed vermaakt.

Kijk naar de foto's op onze site. 

Wij moeten de Petanqueclub Venlo bedanken voor de goede ontvangst en begeleiding. Onze leden die ook lid zijn van deze petanqueclub, ook bedankt voor jullie inzet: Willy, Louis, Geert en Leo. 

Wij zijn nu nog bezig met het rondbrengen van de pakketten, helaas konden enkele bezorgers niet door ziekte en drukte.  Wilt U ons volgende keer helpen dan horen wij dit graag. Hoe meer zielen hoe beter. Door genoemde omstandigheden komt men op andere plaatsen, collega's die men 20 jaar niet meer gezien heeft. Mensen die hun geliefde verloren zijn, hun verhaal kwijt moeten enz.,   het kostte behoorlijk wat tijd, maar de dankbaarheid die teruggegeven werd was groot. 

15 dec. 2017
Marb

Klik HIER voor de foto's