BPA Nieuwjaarsreceptie 2018 

Wat een opkomst, de stadsomroep heeft ons record bezoekers gemist, tafels en stoelen moesten er bijgesleept worden. Zo druk is het nog nooit geweest, geweldige sfeer!! Er waren maar lieft 81 leden op onze receptie.

Nog even en dan moeten wij de Koel afhuren, zit het daar ook eens vol. 

Dit bewijst toch maar weer hoe mooi het is om contact te houden,  en dat zonder een Metoo opmerking. Gemeenschapszin?? Dit kennen ze in den Haag niet! 

Natuurlijk wisten de meesten niet dat het slechte nieuws meegedeeld zou worden, of hadden ze het toch al in de mail gelezen en dachten ze laatste kans. Dat onze voorzitter het wat rustiger aan gaat doen en wij, het bestuur, een nieuwe voorzitter moeten hebben, bracht verwarring. Iemand stak direct zijn hand op en niet alleen voor een drankje te bestellen, maar wel naar een collega.

Enkele jaren geleden met de dames voor het bestuur ging vlotter. 

Een goede afvaardiging van de personeelsvereniging RAS is een steuntje in de rug, beide groepen hebben het moeilijk in de toekomst, maar enkele dingen samen doen geeft meer kans voor iedereen. 

De jaarlijkse mededelingenomroeper had weer van alles, slecht, maar ook goed nieuws. Samen met RAS kunnen onze leden lid worden van het SOB, Stichting Ouderen Bond.  Diverse leden zijn al lid en bevestigen het mooie programma. Veel keuze, geen verplichting. 

Onze webmaster heeft mooie foto's gemaakt en tevens wordt het beroemde en beruchte smoelenboek bijgewerkt.  U kunt hem helpen door een foto te sturen en ook de namen bij de foto's zo goed mogelijk weer te geven.

Zelfs foto's van Look a Like waren er te zien!

De oproep om leuke, goedkope uitjes te melden heeft al behoorlijk succes gehad, maar wij als 'rupsjes nooit genoeg' kunnen nog meer gebruiken. De keuze wordt moeilijker maar meer variatie.

Marb

Klik HIER voor de foto's