Middagje Kessel (7 juni 2018)

Een behoorlijk groep fietsers, die vanaf de Elze (Hout_Blerick) vertrok richting de bloemencamping de Hazenaaker te Kessel. Het was warm, dus op een ambtelijk tempo naar Kessel.

Hartelijk ontvangen met koffie en vlaai, onder de tent was het nog warmer.  Daarom toen iedereen, zelfs de loco-burgemeester van Kessel met de “piep” , gearriveerd was snel onder de bomen voor het Midgetgolf.  Maar eerst werd Marijke Meijer door Henk Deegens de eeuwige roem gegeven vanwege haar prijswinnende foto van Klein Costa Rica. Nico krijgt de prijs waarschijnlijk.

Zoals op de foto's staat het recreatief BPA tournooi. Nou, de dames hebben het wel heel creatief gemaakt. Volgens de privacywet hebben ze geen namen gebruikt alleen kruisjes. Handig bij het tellen. Ook tijdens de weg naar de holes werder obstakels gewoon aan de kant gezet en werd net als bij curling geveegd om de bal de goede richting te geven.  Echter ook de heren waren creatief, als het niet lukt in 10 slagen, ja U leest het goed, dat werd er een (in navolging van de dames)  een X neergezet. De Jury komt er niet meer uit, maar dat maakt niets uit, het was gezellig. Tijdens een klein buitje werd de dorst gestopt.  Toen weer terug voor de laatste hordes. Door de verschillende tellingen en andere zaken is volgens de jury iedereen winnaar.

Er was zelfs een team die niet alle holes heeft gespeeld, want de barbecue begon te roken. De eerste   lapjes werden al geroosterd, door de goede knoeiers.  Het was een geweldig goede barbecue, er was gekozen voor meer bijproducten dan alleen maar vlees.  En er was de mogelijkheid van  een vegetarische barbecue.  Klasse.

In tegenstelling tot andere jaren waren de gerechten  bijna helemaal op. 

Het was heel gezellig, een geweldige sfeer, totdat de melding kwam dat er slecht weer op komst was. Zelfs deze melding kreeg de damestafel stil. Voor de fietsers reden huiswaarts te keren. De groep fietsers kwamen droog thuis, terwijl Venray al blank stond en wij pas de volgende dag regen kregen. . Mazzel gehad. 

Wij, de organisatoren, bedanken iedereen voor de leuke middag die wij samen hebben mogen doorbrengen. Ook een dankwoord aan de Familie Sturme. 

Foto's klik HIER