Mira's elfde en twaalfde week

 


Terug naar Mira's homesite

Als eerste deze keer wil ik jullie graag laten zien waar ik al bijna 8 weken naar mag kijken. Dit is mijn vriend rupsje. Samen met slakje, spinnetje en kevertje hangt hij aan mijn mobiel. Daar wordt ik altijd heel vrolijk van.
Als rupsje me aankijkt in de box zie ik hem zo.....

 

Papa, mama en ik zijn gezellig samen een lang weekend naar Wirftall in de Eifel geweest.
Dat was héél erg leuk kijk maar eens snel mee.

Lekker mijn flesje in de auto drinken.

 Nog 17 jaar en 9 maandjes wachten en dan mag ik voor mijn rijbewijs. Toch stiekem alvast proberen hoe dat voelt!

 

Gezellig bij papa in de draagzak lekker wandelen. Samen weer een cache gezocht maar niet gevonden. Ik had zo'n koude benen dat we al eerder naar 't huisje  zijn gegaan. We moesten ook nog uitpakken namelijk.

 

 

 

Toen mama alles aan het inruimen en uitpakken was in ons nieuwe huisje, konden papa en ikke even naar de Tv kijken. We hadden ook al veel gewandeld en waren best wel lekker lui samen.

 

Op zaterdag weer wandelen en cache zoeken. Nu fijn in mijn wagentje onder mijn deken. Had ik warme beentjes en konden papa en mama goed zoeken.

 

 

Zondag zijn we voor 't eerst samen gaan zwemmen. Heerlijk in een bad met bubbeltjes. Lekker warm hoor. Vanaf nu gaan we iedere week. Wat een feest. Ik vond het echt kei gaaf en te gek!

 

 

 

Mijn eerste zwemslag zien? klik hier

 

En moe dat ik was na al dat gespetter....

 

Maandag gingen we naar Keulen en daarna naar huis. Na aankomst lekker koffie voor papa en mama en ik natuurlijk een heerlijk flesje melk. Wel moest ik een beetje huilen omdat boer Jan niet uit mijn buikje wilde. Toen de boer weg was hebben we weer fijn gewandeld. Ik wilde dolgraag kijken en daarom mocht ik in mijn maxi-cosi in plaats van in de wagen. Het was wel koud dus moest ik mijn warme winterjasje aan. Lekker zo'n dikke muts...

  

 

 

Zachtjes gaan de paardenvoetjes, trippel trappel trippel trap, 't is 't paard van Sinterklaasje, stippe stappe stippe stap.....
Sinterklaas kapoentje gooi wat in mijn schoenje, gooi wat in mijn huisje ....
Dat zongen we toen Sinterklaas in Nederland was gekomen. Mijn schoentje ging bij de schoorsteen. Was ik even blij dat papa en mama mijn schoen voor ons kacheltje zette en niet erin. Brood en water erbij voor de schimmel.

 Ik snap het nog niet helemaal maar volgens papa heeft een oude man met lange rode jas en grijze baard op een wit paard over het dak, via onze schoorsteen en door onze kachel een kadootje in mijn schoen gestopt.
Raar verhaal maar ik vind het allemaal prima hoor.

   

Daarna nog lekker met mam op de bank en toen met pap in het grote bad relaxen

 

 

Op de dag dat ik precies 12 weekjes oud werd was ook oma Hilda jarig. Natuurlijk ben ik met papa en mama naar het verjaardagsfeest geweest. Kijk maar eens hoe gezellig het daar was.

 

In Boxmeer geboren. Iedereen mag weten dat ik een brabantse meid ben.