Mira's negende en tiende week

 


Terug naar Mira's homesite

Deze weken heb ik weer veel meegemaakt. Mam was jarig, ik moest foto's maken voor mijn eigen identiteitskaart , ik ben met Papa naar Halloween bij intratuin geweest, Ik kreeg nog bezoek en ik ben zelf op bezoek geweest bij Finn.

Op 24 oktober was mama jarig. Ik ben lekker bij het bezoek op schoot geweest en later fijn in mijn wipstoel op tafel.

 

 

De vrijdag voor halloween was er feest bij Intratuin. Oom Rob en mama waren verkleed als heks en gebochelde. Ik weet eigenlijk niet wanneer ik ze eigenlijk het knapste vind, met halloween of normaal. Papa en ik zijn samen naar Intratuin geweest om naar ze te kijken.

 

 

 

Ik heb ook weer leuke nieuwe kleren gekregen. Handig als Pap of mam mij ee keer vergeten. Dan weten mijn vinden tenminste hoe ik heet. Ik kreeg ook mijn aller eerste schoenen.  Natuurlijk wilde ik mijn kleren meteen al bij opa en oma laten kijken. Kijk maar eens hoe mooi dat staat.

 

 

Halverwege mijn 10e week gingen we op pad voor een foto voor mijn identiteitskaart. Dat was een heel gedoe. De foto moest aan een heleboel eisen voldoen. Ik moest recht in de camera kijken, mijn schouders moesten recht en mijnogen op 1 lijn. Mijn ogen open en mijn mondje dicht. Om de ramp compleet te maken moest ik ook nog zonder zichtbare ondersteuning op een hoge kruk zitten. Oei oei oei wat was dat moeilijk. Maar het is gelukt.  Ik kan de pasfoto nog niet laten zien die moet pap nog scannen. Dus zolang maar de foto van mij toen ik mijn kaartje ging aanvragen.

 

 

Later in de week kwam Anny nog bezoek. Ik was nog een beetje uit mijn ritme door het ID-avontuur. Ik heb dus lekker geslapen en terwijl Anny en mama konden bijkletsen.

 

 

In het weekend ben ik voor het eerst op kraamvisite geweest. We gingen naar Finn. Finn is 2 weken ouder dan ik. Hij was een echte lieve knul en heeft dan ook bijna de hele tijd geslapen. Papa en mama hebben het heel gezellig gehad met Peter en Maud. Daardoor werden de foto's vergeten. Voor we weer naar huis gingen hebben we nog even snel Finn op de foto gezet. Mijn eerste vriendje van mijn leeftijd.

  

 

En na zo'n enerverende weken is het weer goed rusten samen met papa.