Mira's zevende en achtste week

 


Terug naar Mira's homesite

In deze weken zijn weer een boel mensen op bezoek gekomen. Als eerste kwamen Paul en Carla bij ons op bezoek. Ik was die dag een beetje huilerig maar bij Paul op schoot vond ik alles prima.

 

Mijn Papa en Mama hebben een erg vreemde hobby. Met GPS apparaatje duiken ze regelamtig het bos en zoeken daar naar aanwijzingen en coördinaten. Als ze weer iets gevonden hebben lopen ze door naar de volgende plek in het bos waar ze weer opniew gaan zoeken. Iedere gek heeft z'n gebrek zal ik maar zeggen. Ik snap er nog helemaal niets van maar ik ga nu wel altijd met ze mee. Kijk maar eens hoe wij dat doen...

 

Lekker even zitten en uitrusten voor papa en mama

 

Ik ga mee in mijn wandelwagen. Dan kan ik lekker liggen en hobbelen door het bos. Ik vind het geweldig om naar de bomen te kijken. De zon schijnt dan zo leuk door de blaadjes. Dat vind ik prachtig om te zien.

 

Mijn papa is een rekenkampioen. Hij doet meestal de rekensommetjes in het bos. (bij mam gaat dat altijd fout) Mama moet altijd de aanwijzingen en de schat zoeken want die kan dat heel goed. Nu hebben we even moeten wachten maar de schat is gevonden.

Na de cashe tocht waren pap en ik best wel moe gelopen en gezocht. Eigenlijk papa een beetje meer dan ik....

 

Willen jullie zien hoe ik zo lief in slaap val? Klik dan hieronder

Mira en haar duimpje

 

Aan het einde van de week kwamen Paula, Ron, Miranda, Sanne en Rick op bezoek. Dat was erg gezellig. Ik heb met iedereen fijn geknuffeld.Daar ben ik namelijk heel erg goed in.

 

 

Na al dat geknufflel was ik hééél erg moe en heb ik een dutje gedaan in de box.

 

Papa en Mama hebben een nieuwe slaapkamer gekocht. Mama gaat nu 2 schilderen maken voor op de slaapkamer aan de muur te hangen. Mijn handje en voetje mogen daarop. Zijn ze niet mooi...?