Mira's vijfde en zesde week

 


Terug naar Mira's homesite

Alweer de vijfde week. Aan het begin van deze vijfde week was de verjaardag van Mira. Natuurlijk is Mira nog geen jaar, maar wel al een maand. Wat gaat de tijd toch snel. Maar zover zijn we nog niet. De week begon allereerst met een bezoek van Oma en Opa van Mulken. En het allereerste flesje dat Opa gegeven heeft aan zijn kleinkind. En na de fles komt natuurlijk een boertje.

 

Ook het eerste bezoekje aan oom Rob en oom Bram heb ik in mijn vijfde week gehad, daar heb ik heerlijk geslapen in de luie stoel van oom Rob.

 

En daar was hij dan toch eindelijk, de verjaardag, Mira is een maand geworden.

Op deze "verjaardag" hebben we samen lekker uit geslapen en zijn we daarna gaan cachen. We hebben die dag drie caches gezocht, allemaal in de omgeving van Grubbenvorst, maar we hebben er maar 1 weten te vinden.

 

De eerste cace van deze cache was een survival cache in de buurt van America (Horst aan de Maas). Om de cache te vinden moesten we een aantal houten loopbruggen oversteken en een uitkijktoren beklimmen.

 

 

  

maar zoals op deze laatste foto te zien is sliep ik bij het vinden van de cache. Maar dat is alleen maar gunstig, dan kan ik namelijk ook niet per ongeluk de locatie van de cache verraden.

 

Na het zoeken zijn we gaan uitrusten op een terrasje, waar we allemaal hebben kunnen genieten van ons drinken en Mira van haar flesje. En zoals altijd eindigd iedere goede fles in een boertje.

 

 

 Klik hier voor Mira's eerste funniest homevideo

 Natuurlijk hebben we ook deze week nog bezoek gehad, die allemaal Mira zijn komen bewonderen.

Opa en Oma plop zijn komen oppassen op Mira zodat wij (pappa en mamma) een nieuw bed hebben kunnen kopen waar we hoog nodig aan toe waren. Ook zijn Norbert en Danielle op bezoek gekomen.

 

 

Pascal, Sjoerd tante Leonie en ome Jan zijn op bezoek gekomen. Gino en Zoë waren met hun meegekomen om ook Mira te kunnen bewonderen en misschien zelfs te knuffelen.

 

De  verjaardag van Opa Henk was deze week. Opa Henk was jarig maar  Isa, Lotte en Mira kregen de meeste aandacht van iedereen. De grote kindjes zoals Beau en Zoë waren aan het spelen in de varanda terwijl Mira overal is gaan knuffelen. Mira was zo onder de indruk van haar eerste feestje dat ze 10 uur en 2 flessen heeft verslapen daarna.