Mira's derde en vierde week

 


Terug naar Mira's homesite

Wat gaat de tijd toch al weer snel, wij kunnen ons al niet meer voorstellen hoe het was voordat Mira er was.

In het begin van deze derde week vonden we dat het tijd geworden was om eens een autoritje met Mira te maken. Ondanks dat het toch redelijk warm was in de auto (30 graden) zijn we toch naar Oma en Opa van Mulken gegaan. Ook was het doel om deze dag een cache te zoeken (www.geocaching.nl).

 

Oma van Mulken vond het elemaal niet erg om voor deze keer zelf Mira een flesje te geven zodat Linda en Ralph even rustig op de bank konden zitten en babbelen met Oma. Opa is ook nog even langs gekomen maar hij was te laat voor het flesje en heeft wel nog even snel met Mira kunnen knuffelen.

 

En zoals duidelijk te zien is heeft Mira hier haar eerste cache gevonden (met wat hulp) in Herckenbosch, we vonden het wel gepast om Mira hier haar eerste cache te laten vinden omdat papa en mama getrouwd zijn in Herckenbosch.
De cache was snel gevonden, maar we hebben toch nog even gewacht om Mira iets te laten afkoelen voordat we weer terug gingen naar de warme auto.

Op de onderstaande foto is duidelijk te zien dat Mira geniet bij elk flesje dat ze krijgt. En na het flesje moet er natuurlijk geknuffeld worden. En soms moet er even met Mira gelopen worden om het eten te laten zakken.

 

 

Natuurlijk heeft Mira ook nog bezoek gehad. De Opa's en Oma's zijn enkele keren langs gekomen  en Els en Pierre zijn nog langs gekomen.

En Mira doet ook nog steeds haar best om met het trekken van vreemde snuiten onze aandacht te trekken. Hoe kun je nu niet van zo een lieve kleine schat houden.

 Ook Isa en Mike zijn nog op bezoek gekomen. Wat was dat leuk, eindelijk heeft Mira haar grote vriendin Isa kunnen ontmoeten en hebben de pappa's ervaring kunnen uitwisselen over de eerste weken.

De kennismaking van Mira en Isa verliep in het begin een beetje moeizaam maar later is alles nog goed gekomen.

 

Na een lekkere wandeling is uiteindelijk alles nog goed gekomen.

 

En de twee trotse vaders

Mira is ook deze week nog voor het eerst onder de douche geweest in plaats van  in bad. Natuurlijk niet alleen maar samen met mama.