Mira's eerste Week

 

Terug naar Mira's homesite


 

Na zo een eerste dag vol inspanningen voor Mira, was Mira op de tweede dag wel toe aan een lekker badje. Natuurlijk is dit eerste badje ook vastgelegd op de foto.

 

 

Na dit badje was het weer tijd voor bezoek, nonk Rob en nonk Bram zouden op bezoek komen. Ook opa en oma zouden nog even langskomen. Opa en Oma waren er al een tijdje, en zij waren samen gekomen met tante Fon. Maar nonk Rob en Nonk Bram waren in geen velden of wegen te bekenen. Na een telefoontje werd als snel duidelijk wat hier de oorzaak van was, Rob en Bram stonden in het Ziekenhuis in Venlo terwijl wij allemaal in Boxmeer zaten. Uiteindelijk zijn de twee nonks toch nog langsgekomen, en zij hadden balonnen en slingers bij zicht om de kamer op te vrolijken.

  

Op de derde dag zijn we rustig begonnen, Ralph is nog even naar zijn werk gegaan en Linda en Mira hebben rustig aan gedaan. Lekker luieren en tutten. Dat doen deze twee dames nou eenmaal graag, en zeker als ze het samen kunnen doen. Maar zoals jullie kunnen zien doet papa dit natuurlijk ook graag.

 

In de middag kwam Peetoom Mark samen met tante Elvira nog even langs om hun Petekind te bewonderen, waarna Mira weer uitgeteld was en lekker is gaan slapen in het bedje.

 

Het laatste bezoek in het ziekenhuis waren Guide, Tamara, Ralph en Irene.

   

 

 En dan is het toch eindelijk zo ver, Mira mag op woensdag 30 augustus naar huis. Na een dikke bos bloemen en onze dankbetuigingen voor de verpleging in het ziekenhuis. Oorspronkelijk was het namelijk niet onze bedoeling om te bevallen in het ziekenhuis. Maar nu het uiteindelijk toch noodzakelijk bleek te zijn, hadden we het niet beter kunnen treffen dan in het ziekenhuis in Boxmeer. Ik had mij niet kunnen voorstellen dat er een ziekenhuis was dat zo klantvriendelijk is, en de wens van de patient centraal staat in plaats van de regels.

Dus vanaf deze plek wil ik nogmaals het ziekenhuis bedanken voor de goede zorgen.

 

En dan de thuiskomst, we hadden al verschillende signalen dat er wel wat versierd zou zijn maar dat het zo leuk was en veel hadden we niet verwacht. Toen we huis kwamen was de buurvrouw nog de laatste hand aan het leggen aan de versiereingen op de oprit, en na een gesprekje bleek ook dat ze 's avonds samen met Opa Henk en Oma Ingrid de avond van tevoren een bord in de tuin hadden gezet en de rest van de versieringen gemaakt hadden. Achteraf heb ik foto's gekregen, die gemaakt zijn bij het plaatsen van het bord.

 

 

En de dag hierna was natuurlijk onze thuiskomst, om 10:00 ben ik Mira nog even snel gaan aangeven bij het gemeentehuis in Boxmeer. Hierna zijn we samen met Mira naar huis gegaan waar we verrast werden door de mooie versieringen.

  

Ook de collega's bij Oce hebben goed hun best gedaan en hebben een poster gemaakt die ze op hebben gehangen op het werk. Ook hebben ze een poster gemaakt die we op de garage poort geplakt hebben.